Ποδόσφαιρο

Ντίνος Σπυρόπουλος: Πρώτη επαφή με την Α’ Εθνική στον Πανηλειακό

Ακούστε το άρθρο

Οι νεότεροι τον έχουν συνηθίσει ως προπονητή αφού άλλωστε και στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς θήτευσε στον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας, αλλά ο Ντίνος Σπυρόπουλος έχει υπάρξει «τίμιος» ποδοσφαιριστής, που διακρινόταν για το πείσμα του, ενώ έπαιξε όλη την δεξιά πλευρά και ενίοτε «6άρι» και εξτρέμ, με χαρακτηριστικό του τα συνεχή και αδιάκοπα τρεξίματα.

Το πρώτο δελτίο το υπέγραψε στον Πανμοβριακό, ομάδα του χωριού του και μόλις σε ηλικία 13 ετών. Στα 18 του θα μεταβεί στο Πάτραι (Δ΄Εθνική τότε) και η επαφή του με την Α΄Εθνική θα έρθει την σεζόν 2003/04 με την φανέλα του Πανηλειακού, όπου θα καταγράψει 26 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Θα ακολουθήσει το ίδιο πρωτάθλημα, αλλά σε άλλο «στρατόπεδο» με τον Σπυρόπουλο να οδεύει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μένοντας εκεί από το 2004 μέχρι το 2006 με 20 παρουσίες και 2 γκολ. Η Παναχαϊκή μπήκε στην ποδοσφαιρική ζωή του για 1 σεζόν (2008/9), με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται τότε στην Γ΄Εθνική.

Βέβαια στην Β΄Εθνική ο Σπυρόπουλος μέτρησε 141 ματς και 9 τέρματα με τις ομάδες των Παναιτωλικού, Πατραϊκού, Πανηλειακού, Καλαμάτας και Θρασύβουλου Φυλής.

Όλη η επικαιρότητα