Προγνωστικά

Ντουμπλάρει τις νίκες η Ίντερ, πάνε για το break οι Λέικερς

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Απόψε θα προκύψει ο πρώτος φιναλίστ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ίντερ να έχει σαφές προβάδισμα. Στην Τσάμπιονσιπ, διεξάγει ο πρώτος ημιτελικός για την άνοδο και καλείται να ανατρέψει την ήττα 2-1 στο πρώτο ματς.

Γεμίζουν το πρόγραμμα οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Α και Β Νορβηγίας. Για τους… ξενύχτηδες, έχει ντέρμπι «Φλου-Φλα» για το Κύπελλο Βραζιλίας, ενώ στο ΝΒΑ ξεκινάνε οι τελικοί των περιφερειών και δεν γινόταν να μην βάλουμε ποντάρισμα.

  1. Αλάνιασπορ – Κόνιασπορ (20:00)

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από βαθμολογικό κίνητρο, περιμένουν να τελειώσει η σεζόν και να ξεκινήσουν τα πλάνα τους για την επόμενη. Φέρνουν αρκετά συχνά υψηλά σκορ εσχάτως (5/6 G/G & Over 3,5 η γηπεδούχος, 4 σερί G/G & Over 2,5 η φιλοξενούμενη), δείγμα της απουσίας άγχους, αλλά και των αμυντικών αδυναμιών που έχουν αμφότερες. Ομάδες που μπορούν να χαρίσουν θέαμα, επιλογή το ασιατικό Over 3 σε απόδοση 2.15.

Διαβάστε επίσης: Πως παίζεται το στοίχημα μπάσκετ – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

  1. Ίντερ – Μίλαν (22:00)

Το Μιλάνο χωρίζεται στα δύο… Η Ίντερ έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 2-0 ως τυπικά φιλοξενούμενη. Έχει χτυπήσει φόρμα η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, μετράει 7 σερί νίκες. Αντίθετη η κατάσταση για τη Μίλαν, η οποία προέρχεται από ήττα 2-0 από τη Σπέτσια κι έχει βάλει σε κίνδυνο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το θετικό για τον Στέφανο Πιόλι (είναι υπό μεγάλη πίεση) είναι πως σε σχέση με το πρώτο ματς μπορεί να υπολογίζει στον Λεάο. Σούπερ ντέρμπι, από αυτά που λέμε πως όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Το μομέντουμ, πάντως, είναι σίγουρα με την Ίντερ και ο άσος πληρώνει στο 2.05.

  1. Λούτον – Σάντερλαντ (22:00)

Επαναληπτικός ημιτελικός για μπαράζ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Στο πρώτο ματς η Σάντερλαντ επικράτησε 2-1, θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα ενόψει της αποψινής ρεβάνς. Πρώτη ήττα μετά από 14 ματς για τη Λούτον (8-6-0), στα 10 ματς το αήττητο σερί (5-5-0) για τη Σάντερλαντ. Η φιλοξενούμενη είναι σε καλύτερη κατάσταση, το απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Πάμε με το ασιατικό διπλό (+0.5 Α.Η.) σε απόδοση 1.87.

  1. Φλουμινένσε – Φλαμένγκο (17/5, 03:00)

Σπουδαίο ζευγάρι στους «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας. Η Φλουμινένσε, τυπικά γηπεδούχος απόψε, έχει πάρει τον αέρα της μισητής Φλαμένγκο, έχοντας 7 νίκες σε 10 ματς (7-2-1). Τέταρτο ραντεβού των δύο ομάδων, στα προηγούμενα τρία, για το τοπικό πρωτάθλημα Καριόκα, η Φλουμινένσε πήρε δύο νίκες και μία ήττα. Η Φλαμένγκο είναι υπό πίεση, έντονη κριτική δέχεται ο κόουτς της, Σαμπάολι και αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες για το ματς, Δικαίως δίνεται ως φαβορί η Φλου, όμως σε ένα τέτοιο ντέρμπι τα προγνωστικά συνήθως πάνε… περίπατο. Στήριξη στην τυπικά γηπεδούχο (1Χ) σε συνδυασμό με το Over 1,5, με το combo να είναι σε απόδοση 1.80.

  1. Ντένβερ Νάγκετ – Λ.Α. Λέικερς (17/5, 03:30)

Κλείνουμε με ΝΒΑ. Κρίσιμο το πρώτο ματς της σειράς, οι Λέικερς και στους δύο προηγούμενους γύρους έφυγαν με το διπλό, παίρνοντας το πλεονέκτημα της έδρας. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τους Πρωταθλητές Ουόριορς. Βέβαια, οι Νάγκετες δεν αστειεύονται, ενώ διαθέτουν τον MVP της κανονικής διάρκειας και με μ.ό. σχεδόν στο triple-double, Νίκολα Γιόκιτς. Οι Λέικερς θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο break στο πρώτο ματς.  Θα πάρουμε το διπλό με χάντικαπ 6.5 πόντων σε απόδοση 1.90..

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

 

 

Όλη η επικαιρότητα