Μπάσκετ

Το ΝΒΑ θέλει να στείλει τους Μπακς για φιλικά στην Ελλάδα το 2018!

Ακούστε το άρθρο

To NBA σκέφτεται σοβαρά να στείλει τους Μπακς στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2018 για φιλικά με τις μεγάλες ελληνικές ομάδες!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τα επιτεύγματά του στο ΝΒΑ και μέσα στη σεζόν που μας πέρασε, πέτυχε μεγάλα πράγματα. Ανταποκρίθηκε στον ηγετικό του ρόλο και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στα Playoffs με τα “ελάφια” να κατακτούν την έκτη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια και έκανε συγκλονιστικές εμφανίσεις στην σειρά με τους Τορόντο Ράπτορς.

Μαζεύει εμπειρίες και “περπατάει” σε μια διαδρομή μεγαλοσύνης που διαφαίνεται πως δεν έχει ταβάνι! Έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία που ηγείται της ομάδας του σε μια ολόκληρη σεζόν σε πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα και τάπες και συνάμα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, που τελειώνει μια σεζόν μέσα στο τοπ 20 και στις 5 βασικές στατιστικές κατηγορίες!

Κι όλα αυτά, με τους Μπακς να μην έχουν τον Κρις Μίντλετον μέχρι τον Φλεβάρη και να χάνουν τον Τζαμπάρι Πάρκερ, αμέσως μόλις επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Μίντλετον. Στην ίδια, ιστορική για τον Γιάννη και το ελληνικό μπάσκετ σεζόν, έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε All Star Game και μάλιστα ως βασικός!

Ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στην μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ, ξεπερνώντας τεράστιους θρύλους του μπάσκετ. Μετά από όλα αυτά, γίνεται κατανοητό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ικανός να… “σπρώξει βουνά”.


Διαβάστε περισσότερα στο  www.eurohoops.net/el

Όλη η επικαιρότητα