Περίεργα Χριστούγεννα

Oι προβλέψεις των αστρολόγων για το 2021- Τι πρόκειται να συμβεί στα ζώδια

Ακούστε το άρθρο

Πολλοί πιστεύουν πως η αστρολογία είναι μια ολόκληρη θεωρία που έχει ακόμα και επιστημονική βάση. Άλλοι δε, θεωρούν πως είναι απλά η ψυχολογική μας ανάγκη να νιώσουμε ασφάλεια μέσω των προβλέψεων και να εξασφαλίσουμε την αποφυγή των κινδύνων. Κάποιες φορές επίσης, η εμμονή με τις προβλέψεις προδίδει και μια μοιρολατρεία. Όπως και να έχει οι προβλέψεις για το νέο έτος τις γιορτινές ημέρες είναι… διασκεδαστικές και μας προκαλούν. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι ρίχνουν μια ματιά στα ζώδια, έτσι, για το καλό.

Ας δούμε λοιπόν τι προβλέπουν οι αστρολόγοι σύμφωνα με το “Indian Times”.

Mετά από μια καταιγίδα πάντα βγαίνει ο ήλιος, λέει ο λαός. Το θέμα όμως είναι πότε θα τελειώσει αυτή η καταιγίδα με τον κορωνοϊό που έφερε τη δυστυχία και το φόβο σε όλο τον πλανήτη, το 2020.

H σύνοδος του Παρθένου και του Καρκίνου είναι ένα πρώτο θετικό σημάδι, εκτιμούν. Ένας καλός οιωνός που δείχνει πως η κατάσταση θα βελτιωθεί. Το 2021 φαίνεται πως θα είναι μια καλή χρονιά, θεραπευτική όπως χαρακτηριστικά λένε που θα αποκαταστήσει πολλές ισορροπίες που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Για πολλούς θα είναι μια χρονιά με καλές αποδόσεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Ο Ερμής που θα είναι κυρίαρχος, μετακινείται στον τέταρτο οίκο φέρνοντας επιτυχία και δυναμισμό.

Το νέο έτος δε θα είναι όλα ρόδινα. Δίδυμοι, Τοξότης και Σκορπιός είναι τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους ιδιαίτερα τους τρεις πρώτους μήνες του 2021.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο θα ευνοήσουν τη δημιουργικότητα, την εξέλιξη του κόσμου και θα βοηθήσουν σημαντικά να ξεπεράσουμε τη μεγάλη κρίση. Η άφιξη του Ποσειδώνα στους Ιχθύες είναι ακόμα ένας καλός οιωνός μιας και σημαίνει πως φέτος ευνοούνται οι σωστές αποφάσεις και κινήσεις.

Οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες θα δουν τους κόπους των τελευταίων ετών να ανταμείβονται επιτέλους. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα ξαναβρούν το δυναμισμό τους. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα βρουν τα κίνητρα για να μεγαλουργήσουν αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στα έξοδα και τις σχέσεις τους.

Ειδικά οι Λέοντες και οι Δίδυμοι θα ζήσουν ξεχωριστές απολαύσεις όμως και κινδύνους στην υγεία τους και όχι μόνο. Οφείλουν να είναι προσεκτικοί, λένε οι αστρολόγοι. Ζυγοί και Υδροχόοι θα έχουν μια πολύ έντονη κοινωνική ζωή το 2021.

Όλη η επικαιρότητα