Ελλάδα

O θρήνος του πατέρα της μικρής Μελίνας: «Γυρνάω από την κηδεία της όταν γυρνάω από το δικαστήριο»

Ακούστε το άρθρο

H μικρή Μελίνα πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας στην Κρήτη και από εκείνη τη μαύρη μέρα, οι γονείς της ζητούν δικαίωση…

Συγκλονίζει για μία ακόμα φορά ο πατέρας της αδικοχαμένης Μελίνας Παρασκάκη, Μάνος, με ανάρτησή του στα social media. Χθες (20-11-2020), μετά την επιστροφή του από το δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση του θανάτου της 4χρονης, ο Μάνος Παρασκάκης έγραψε πως «όταν γυρνάω από το δικαστήριο, γυρνάω από την κηδεία της».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Πέμπτη 26 Νοέμβριου 2020. Καλώς εχόντων των πραγμάτων η επόμενη δίκη θα γίνει τη παραπάνω ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε και τα προσωπικά μηνύματα. Όταν γυρνάω από αυτό το δικαστήριο -κι εδώ θα δικαιώσω τη συνήγορο της κατηγορουμένης- δε γυρνάω από μνημόσυνο της Μελίνας όπως λανθασμένα είχε πει ο ένας εκ των δύο δικηγόρων μου, κύριος Κοκοσάλης, αλλά από τη ΚΗΔΕΙΑ της.

Μια κατηγορούμενη ζωηρότατη, να σηκώνεται από τη θέση της πολλές φορές να συνεννοείται με τη συνήγορό της, ούτε ίχνος υποτυπώδους σεβασμού απέναντι στην οικογένεια που έχει χάσει το παιδί της σε μια επέμβαση που κατέληξε σε θάνατο και συμμετείχε! Κι ένα σχόλιο για τους μάρτυρες ιατρούς. Τον όποιο σεβασμό είχα για τους γιατρούς δε περίμενα ότι θα τον αποδομήσουν οι ίδιοι.”

via

Όλη η επικαιρότητα