WEB tv Ελλάδα

Ο Άγιος Παΐσιος τρομάζει την Τουρκία – Η προφητεία για την Κωνσταντινούπολη [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακούστε το άρθρο

Τα λόγια του Αγιορείτη μοναχού επιβεβαιώνουν οι καταιγιστικές γεωπολιτικές εξελίξεις. Με την φράση «Paisios’ un kehanetleri», δηλαδή, «Οι προφητείες του Αγίου Παισίου», τουρκικές εφημερίδες όπως η Akşam, Vatan και Sabah και ιστοσελίδες όπως Gazeteoku, κάνουν συνεχώς κάποια αφιερώματα στον Όσιο Παΐσιο δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προφητείες του για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου στα όσα προφητέψει ο Όσιος Παΐσιος για την Κωνσταντινούπολη, «Yunanlıların İstanbul hayali», δηλαδή το «Το Όνειρο των Ελλήνων για την Κωνσταντινούπολη», όπως το προφήτεψε ο Όσιος Παΐσιος.

Εκείνο που δεν ξεχνούν και του δίνουν μεγάλη προσοχή είναι ότι ο πατήρ Παΐσιος είναι γνήσιο τεκνό της Ανατολίας και μάλιστα της αγιοτόκου Καππαδοκίας.

Ο πάτερ Παΐσιος είχε κάνει πολλές προβλέψεις ότι η Τουρκία θα αφανιστεί και στις προβλέψεις του είχε αναφέρει ότι η Τουρκία θα διαμελιστεί και πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Απόσπασμα από την σειρά ταινιών- ντοκιμαντέρ, ρωσικής παραγωγής (Ο Οικουμενικός Αγιορείτης Άγιος Παΐσιος – επεισόδιο 6 «Τα τελευταία χρόνια της επίγειας ζωής»), η οποία γυρίστηκε με βάση το βιβλίο ¨Ο βίος του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου¨, που γράφτηκε από τον Ιερομόναχο Ισαάκ.

https://youtu.be/9tpfl-QlQFI

Πηγή: iellada.gr

Όλη η επικαιρότητα