Ηλειούπολη

Ο Άγιος Βασίλης του 2017 τους έφερε κοριτσάκια

Ο Αγ. Βασίλης ήλθε κρατώντας στα χέρια του την τρίτη κόρη του Φλαμούρ Λάλα και της Αλιόνας. Το πρώτο του κλάμα ακούστηκε στις 1:06 στην αίθουσα του Μαιευτικού τμήματος στο Νοσοκομείο Πύργου. Ο ερχομός της ήταν χαρούμενος αλλά και συγκινητικός γιατί ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Ηλεία. Με την βοήθεια του μαιευτήρα Σπύρου Δημητρακόπουλου που όπως μας είπε «Νιώθει ιδιαίτερη ευλογία όταν έχει φέρει στον κόσμο 12 παιδιά την 1η του χρόνου από το 2003 μέχρι σήμερα.

Η γλυκούλα Μαρίνα, έτσι την ονόμασαν αμέσως, θα έχει το όνομα της μαμάς του Φλαμούρ και ζυγίζει 3.980 γραμμ. Η γιαγιά της Μαρίνας ήρθε από την Αλβανία για τη γέννησή της και νιώθει την πιο μεγάλη χαρά της ζωής της κρατώντας την συνέχειά της.

Κοντά τους οι δύο μικρούλες τους, η 6χρονη Δαναΐντα και η 3χρονη Ιωάννα που δεν φεύγουν από δίπλα της.

Τώρα όλοι μαζί περιεργάζονται και χαίρονται την μικρή τους Μαρίνα και ανυπομονούν πότε θα γίνει η παρέα τους.

Ο Φλαμούρ και η Αλιόνα κρατούν την Μαρίνα τους στην τρυφερή τους αγκαλιά και γεμάτοι χαρά και οι δύο νιώθουν την απόλυτη ευτυχία. Εμείς θα τους ευχηθούμε νάναι τυχερή στη ζωή της και θα είναι γιατί γεννήθηκε την ώρα που ήλθε ο νέος χρόνος και το καλό θα την συντροφεύει πάντα στη ζωή της.

Να τους ζήσει και να είναι καλότυχη η μικρή Μαρίνα τους.

Το δεύτερο κοριτσάκι που γεννήθηκε την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στις 2:30 το μεσημέρι. Είναι η πρωτοκόρη του ψυκτικού Χριστόφορου Πλάτσιακα και της Γεωργίας Διονυσοπούλου.

Η μικρούλα τους που ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια του μαιευτήρα Βασίλη Τσιτσή και ζυγίζει 3.060 γραμμάρια.

Όταν πήγαμε να την επισκεφτούμε η μαμά της Γεωργία την κρατούσε με πολλή αγάπη και τρυφερότητα. Την ρωτήσαμε πως νιώθει που είδε τη γέννησή της. Μας είπε συγκινημένη: «Το συναίσθημα που ένιωσα και νιώθω δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λόγια» και εμείς σ’ αυτό συμφωνήσαμε.

Ναι δεν περιγράφεται με λόγια, γιατί αληθινά εκείνη την στιγμή του ερχομού του παιδιού μας στη ζωή, είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή που υπάρχει για τη μάνα…

Όλη η επικαιρότητα