Αχαϊα

Ο αγώνας του Πατρινού πρώην Αρχηγού της Πυροσβεστικής Παναγιώτη Μπονάτσου στην εντατική

Ακούστε το άρθρο

Την προσωπική του μάχη για να ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του, δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, ο Πατρινός πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Μπονάτσος.

Στις 27 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας μήνας, όταν υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά την πτώση από πρώτο όροφο κατοικίας στην Πάτρα, όπου εκτελούσε εργασίες.

ptosh2.jpg

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμη, ενώ φαίνεται πως έχει αποκαμακρυνθεί πλήρως ο κίνδυνος για τη ζωή του. Εκφράζονται ωστόσο σοβαρές ανησυχίες πως ο τραυματισμός του δεν αποκλείεται να επιφέρει μόνιμες βλάβες.

Από την πρώτη στιγμή ο Πατρινός πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση λόγω ύπαρξης αιματώματος στο κεφάλι και εισήχθη στη ΜΕΘ του Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπονάτσος, είχε διατελέσει Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος από τις 21 Οκτωβρίου 2011 μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2012 οπότε και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

tempo24

Όλη η επικαιρότητα