Κόσμος Περίεργα

Ο άνδρας με τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο… μόλις τα έκοψε (video)

Ο Shridhar Chillal, ο οποίος άφησε τα νύχια του να μακρύνουν για 66 χρόνια μόλις τα έκοψε και από ’δω και στο εξής θα εκτίθενται σε ένα μουσείο της Νέας Υόρκης. Τα νύχια του, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, είχαν το μήκος που έχει και ένα λεωφορείο στο Λονδίνο.

Ο άνδρας από την πόλη Pune της Ινδίας που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guiness για τα μακρύτερα νύχια που έχουν ποτέ καταγραφεί σε ανθρώπινο χέρι, την Τετάρτη αποφάσισε να τα κόψει. Την αποστολή ανέλαβε ένας τεχνικός χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ηλεκτρικό τροχό και φορώντας μια μάσκα προκειμένου να προστατεύεται από τα μικρόβια.

Ο 82χρονος έχει να κόψει τα νύχια του αριστερού του χεριού από τα 14 του χρόνια, ενώ τα άφησε να μακρύνουν μετά από προτροπή ενός δασκάλου του ο οποίος είχε ένα μακρύ νύχι και ο νεαρός τότε Chillal το έσπασε.

Ο δάσκαλος του εξήγησε ότι ο μόνος τρόπος να καταλάβει τι φροντίδα χρειάζεται για ένα νύχι θα ήταν αν το επιχειρούσε και ο ίδιος.

Η τελευταία φορά που μετρήθηκαν τα νύχια του 82χρονου είχαν μήκος πάνω από 9 μέτρα.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι το έργο του δεν ήταν εύκολο ιδίως τις ώρες που κοιμόταν. «Έπρεπε να ξυπνάω κάθε μισή ώρα για να αλλάζω προσεκτικά πλευρό προκειμένου να μην σπάσουν».

Για την επιχείρηση κοπής των νυχιών χρειάστηκε να επιστρατευτεί τροχός καθώς κανένα ψαλίδι δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει.

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα