WEB tv Πολιτισμός

O Andrew Lincoln εξηγεί γιατί φεύγει από το The Walking Dead

Ακούστε το άρθρο

Στενάχωρο θα είναι το αντίο στον Rick Grimes

Σε ένα κατάμεστο Hall H της Comic-Con 2018 στο San Diego, ο Andrew Lincoln ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από το The Walking Dead, όντας το πρόσωπο της δημοφιλέστατης zombie apocalypse σειράς από το πρώτο του επεισόδιο. Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά ότι θα δούμε τον θάνατο του Rick Grimes στην επερχόμενη 9η σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο, μιας και ξέρουμε ότι θα παίξει για μόλις 6 επεισόδια.

Ο λατρεμένος από τους fans ηθοποιός μίλησε για την αποχώρηση του και εξήγησε τους λόγους πίσω από αυτή, λέγοντας ότι ήταν κάτι που το σκεφτόταν εδώ και καιρό. Μάλιστα, θα ήθελε να μην υπάρχει προ πολλού ένα τελικό σενάριο και οι fans να ζούσαν την αποχώρηση του Rick με φυσικό αναπάντεχο τρόπο και όχι να προετοιμαστούν για την έκβαση αυτή:

Λοιπόν, για εννιά χρόνια σκεφτόμουν αυτή την απόφαση επειδή έτσι είναι η Μ. Βρετανία όπου ζω. Όμως υποθέτω είχε να κάνει κυρίως με μια συζήτηση που είχα με τον Scott (Gimple) πριν από μερικά χρόνια, στην 4η σεζόν νομίζω, σχετικά με το πως θα γινόταν και να βρούμε έναν τρόπο να ολοκληρώσουμε κάτι που δεν θα ολοκληρωνόταν ποτέ. Και φυσικά χωρίς να διαταράξουμε το οικοδόμημα έτσι; Υπήρχε μια αίσθηση ότι αυτή η ιστορία ξεκινάει με έναν άνδρα να ξυπνάει και εσύ να ζεις τον κόσμο αυτόν μέσα από τα μάτια του και μετά αυτό να επεκτείνεται σε οικογενειακό κλίμα.

Τώρα το τι είναι συναρπαστικό, θαρρώ για εμένα, είναι το γεγονός πως η ιστορία έχει απελευθερωθεί και πραγματικά απελευθερώνεται. Και από το ξεκίνημα αυτής της σεζόν, το βλέπετε και στο trailer πως είναι μια διαφορετική εποχή. Μοιάζει σαν το σόου που εγώ πάντα ένιωθα ότι θα κατευθυνθεί από τη στιγμή που γυρίσαμε τον πιλότο. Οπότε ναι, εν ολίγοις ήταν κάτι το οποίο ξεκίνησα να σκέφτομαι όσο τα παιδιά μου μεγάλωναν και γινόταν δυσκολότερη η μετακίνηση τους. 

Την αντίδραση των παρευρισκόμενων στα αποχαιρετιστήρια λόγια του προς τους fans του TWD μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο.  Με την αποχώρηση του Rick είναι ευκαιρία άλλοι μεγάλοι και λατρεμένοι του κοινού χαρακτήρες να αναλάβουν τα ηνία, με κυριότερους υποψήφιους τον Daryl του Norman Reedus και την Maggie της Lauren Cohan.

Το The Walking Dead Season 9 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου στο AMC

Πηγή: unboxholics

Όλη η επικαιρότητα