Categories: Ηλεία

Ο Αντιδήμαρχος Πύργου Μαρίνος Αχτύπης συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμο

Share

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και ανθρώπινο κλίμα, ο κος Αχτυπης  ενημέρωσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο  για τις δυσκολίες και τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλο και περισσότεροι συνδημότες μας. Επισήμανε τον καθημερινό αγώνα που δίνει ο Δήμος Πύργου, για τις ευάλωτες ομάδες. Είχε την ευκαιρία να αναφερθεί διεξοδικά σε όλες τις δράσεις Κοινωνικής Προσφοράς του Δήμου Πύργου, και στην ευαισθητοποίηση των Δημοτών με στόχο την ενθάρρυνση εθελοντισμού.

Ο κος Αχτυπης  τόνισε ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, αλλά και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής κινούνται με συνέπεια και αφοσίωση στην τροχιά της  Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχοντας ως «φάρο» και «οδηγό» το σπουδαίο Ανθρωπιστικό Έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ. Ιερώνυμος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του Δήμου Πύργου, σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας, δίδοντας την ευλογία του και ευχόμενος στο αντιδήμαρχο καλή δύναμη και ευόδωση στο δύσκολο έργο του.Τέλος επισήμανε πως η “θύρα του είναι ανοιχτή” για τις αγαστές επιδιώξεις και το κοινωνικό έργο του Αντιδημάρχου.