ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας: Γιόρτασε την άνοδό του με γλέντι και τιμητικές απονομές!

Ακούστε το άρθρο

Σε μια εκδήλωση με την παρουσία κατοίκων και αιρετών της περιοχής του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας γιόρτασε ο Απόλλων την άνοδό του στην Α2 Τοπική Κατηγορία Ηλείας όπου και θα αγωνίζεται την σεζόν 2017-2018.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Κέντρο Πανόραμα στη Νέα Φιγαλεία με την παρουσία όπως προ-αναφέραμε πολλών κατοίκων της περιοχής και αιρετών όπως του πρώην Δήμαρχου Πανταζή Χρονόπουλου, της αντιδήμαρχου αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Αθηνάς Γαλάνη, δημοτικών συμβούλων όπως του Ανδρέα Κουκλαμάνη, Δημήτρη Βηλαρά και Γιάννη Μπαλαδήμα, προέδρων Δημοτικών Διαμερισμάτων όπως της Νέας Φιγαλείας, του Λεπρέου και των Πετραλώνων καθώς επίσης και προέδρων/εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής. Από τη γιορτή αυτή δε θα μπορούσε να λείψει και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Ηλείας Άρης Κουλούρης μετά της συζύγου του.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκφωνήθηκε συγχαρητήριος λόγος από την αντιδήμαρχο αθλητισμού και πολιτισμού του δήμου Αθηνά Γαλάνη ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν τιμητικές απονομές. Από την κα.Γαλάνη προς το Δ.Σ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την επιτυχία της και την άνοδο της, από τον δημοτικό σύμβουλο(εντεταλμένο σε θέματα Δ.Ε.Φιγαλείας), κ. Βηλαρά αναμνηστικό στους τρεις γενικούς αρχηγούς της ομάδας, από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας κ.Κουλούρη τιμητικά μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδος, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ της ομάδας τιμητική πλακέτα στον Προπονητή Άρη Ρουμελιώτη ενώ και η Πρόεδρος του Δ.Δ Νέας Φιγαλείας κα.Κατσάμπουλα παρέδωσε τιμητικό βραβείο στον υπεύθυνο γυμναστή και προπονητή των ακαδημιών Δημήτρη Κατσιώλη.

Όλη η επικαιρότητα