Ηλεία

Ο Αρχηγός ΓΕΣ από τη ΣΕΤΤΗΛ: Έφυγε ικανοποιημένος!

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη  στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ), στην Πάτρα και στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεπικοινωνίας (ΣΕΤΤΗΛ), στον Πύργο.

Απευθύνθηκε και ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους, στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς στο ΚΕΤΧ (στη Σχολή Εκπαίδευσης Στελεχών Τεχνικού) και στη ΣΕΤΤΗΛ, ενώ συνεχάρη τους Οπλίτες Θητείας για την προσφορά τους.

Σε ανακοίνωση που διανεμήθηκε από το γραφείο τύπου του ΓΕΣ επισημαίνεται ότι:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Τεχνικού Σώματος, διότι συνεισφέρει αποτελεσματικά στην άριστη λειτουργία του συστήματος Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς. Καταβάλλει καθημερινά άοκνες προσπάθειες στους τομείς της συντήρησης και της επισκευής του τεχνικού υλικού, καθώς και σε αυτόν της διατήρησης του σε αξιόμαχη κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του. Τα αποτελέσματα της άριστης λειτουργίας του Τεχνικού Σώματος αποδεικνύονται καθημερινά, καθώς καταγράφονται συνεχώς υψηλές διαθεσιμότητες σε όλα τα οπλικά συστήματα και μέσα του Στρατού Ξηράς.»

Όλη η επικαιρότητα