Αθλητισμός

Ο Α.Σ. Αίολος-Sports Center στο Αγρίνιο! (PHOTOS)

aiolos2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον Ατρόμητο Αθηνών ( SUPERLEAGUE) και ο Παναιτωλικός (FOOTBALL LEAGUE) προσκάλεσε τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Σ.ΑΙΟΛΟΣ να συμμετάσχει σε τουρνουά που έγινε υπό την αιγίδα της ομάδας του Αγρινίου, στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του.

Η πρόσκληση αντανακλά στην αναγνώριση της σοβαρότητας και τιμής που διαθέτουν οι ακαδημίες του συλλόγου του Πύργου να συμμετάσχουν σε τουρνουά επίλεκτων ακαδημιών όπως η Αναγέννηση Άρτας, η Α.Ε.Μεσολογγίου, οι Ελπίδες Αγρινίου, οι Τράχωνες Αθηνών κ.α.

Η ομάδα του Πύργου συμμετείχε με 3 τμήματα ( Τζούνιορ, Παμπαίδες, Παίδες),και συνοδευόμενοι από τους καθηγητές φυσικής αγωγής – προπονητές τους, μετά από μια ευχάριστη διαδρομή έφθασαν στο Αγρίνιο όπου τους υποδέχτηκε ο γνωστός από την προπονητική του καριέρα και πλέον υπεύθυνος Ακαδημιών του Παναιτωλικού κ. Γιάννης Νταλακούρας.

            Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, όπου άπαντες εντυπωσιάστηκαν από το “EMILEONSPORTSCENTER”. Το σύγχρονο αθλητικό κέντρο διαθέτει 2 γήπεδα ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων με φυσικό χλοοτάπητα, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων με συνθετικό χλοοτάπητα, 1 γήπεδο ποδοσφαίρου 8×8 με συνθετικό χλοοτάπητα, αίθουσα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει εστιατόριο, καφετέρια, πισίνες με υπαίθριους χώρους αναψυχής, γήπεδα τένις, όπως και τα γραφεία όπου στεγάζεται ο σύλλογος του Παναιτωλικού.

            Στον αγωνιστικό τομέα, οι επίδοξοι νεαροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την εμπειρία, ευχαριστήθηκαν και αγωνίσθηκαν με πάθος και δύναμη, επιδιώκοντας τις καλύτερες επιδόσεις, μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Σημασία σε αυτές τις κατηγορίες, έχει η συμμετοχή , η χαρά του παιχνιδιού και όχι η πίεση του πρωταθλητισμού, όπως τονίσθηκε από τους υπευθύνους, άποψη η οποία συνάδει με τη νοοτροπία και τρόπο σκέψης του ¨Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ¨.

            Στο ενδιάμεσο των αναμετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν πρωί – απόγευμα, όλες οι αποστολές γευμάτισαν και χαλάρωσαν στο εστιατόριο και την καφετέρια, ενώ οι μικροί αθλητές άρπαξαν την ευκαιρία και με την επίβλεψη των προπονητών απήλαυσαν και τις πισίνες των εγκαταστάσεων.  

Μετά το τέλος των αγώνων ο κ. Γιάννης Νταλακούρας είχε στα γραφεία συνάντηση με τους προπονητές των συμμετεχόντων, όπου αντήλλαξαν απόψεις για την αρτιότερη οργάνωση των Ακαδημιών, τη σύσφιξη των σχέσεων, τη συνεχή επικοινωνία και ανταλλαγή φιλοξενίας, όπως και την πεποίθηση για καθιέρωση τουλάχιστον ενός τουρνουά σε κάθε σεζόν.

Η φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα υπήρξε άψογη, και όλοι κατενθουσιασμένοι αναχώρησαν για τον Πύργο, αφού πρώτα ευχαρίστησαν , τους υπεύθυνους του αθλητικού κέντρου και του Παναιτωλικού.

Όλη η επικαιρότητα