Categories: Lifestyle

O Casey Affleck απουσίασε από τον γάμο των Bennifer με την πιο ασύλληπτη δικαιολογία

Share

Ένα ήταν το γεγονός του σαββατοκύριακου 20 και 21 Αυγούστου 2022 για το Hollywood. O Ben Affleck και η Jennifer Lopez πραγματοποίησαν τον δεύτερο γάμο τους, ένα τριήμερο γλέντι με πρόβες γαμήλιων δείπνων, την τελετή του γάμου όπου όλοι οι καλεσμένοι φόρεσαν άσπρα, αλλά κι ένα μετα- γαμήλιο barbeque για συγγενείς και φίλους. Μιλώντας για συγγενείς, ο αδερφός του Ben, Casey Affleck, ήταν μία από τις πιο ηχηρές απουσίες από το τριήμερο event.

O Ben Affleck και η Jennifer Lopez παντρεύτηκαν το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στην έπαυλη του ηθοποιού στην πολιτεία της Georgia, εκεί όπου σκόπευαν να παντρευτούν και το 2003 πριν ακυρώσουν τον αρραβώνα τους και τελικά χωρίσουν λίγους μήνες αργότερα. Ο Casey Affleck ήταν βέβαιο, σύμφωνα με τα προ του γάμου δημοσιεύματα ότι θα ήταν στο πλευρό τους. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου εθεάθη στο Los Angeles να παίρνει καφέ από κατάστημα της πόλης.

Το TMZ εξασφάλισε ένα video στο οποίο ο δημοσιογράφος του, ρώτησε τον Casey Affleck γιατί δεν βρίσκεται στη Georgia για τον γάμο, καθώς άλλοι διάσημοι καλεσμένοι του ζευγαριού όπως ο Matt Damon και η σύζυγός του, βρίσκονταν εκεί ήδη από την Παρασκευή.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απάντησε κάτι μέσα από τα δόντια του. Σύμφωνα με το TMZ είπε: «Παρακοιμήθηκα». O ρεπόρτερ προσπάθησε να επιβεβαιώσει ότι άκουσε καλά τον Casey Affleck, αλλά αυτός δεν είχε όρεξη για παραπάνω κουβέντες κι αποχώρησε. Πριν από λίγες ημέρες, το TMZ τον είχε συναντήσει ξανά μαζί με τη σύντροφό του, Caylee Cowan η οποία είχε απαντήσει ένα αόριστο «Ναι» όταν ο δημοσιογράφος τους ρώτησε αν θα παρευρεθούν στον γάμο της χρονιάς.

Πάντως σύμφωνα με το αμερικανικό People, η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε από πηγές από το περιβάλλον των δύο αδερφών ήταν πως ο Casey Affleck δεν θα μπορούσε να βρεθεί στον γάμο των Ben Affleck και της Jennifer Lopez λόγω «οικογενειακών, γονεϊκών υποχρεώσεων στο σπίτι». O Casey Affleck είναι πατέρας δύο παιδιών, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Summer Phoenix, του 18 ετών Indiana και του 14 ετών Atticus.

Ανάμεσα σε όσους παρευρέθηκαν όντως στον γάμο (εκτός από τον Matt Damon) ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας Clerks, Kevin Smith με τη σύζυγό του, Jennifer και ο ηθοποιός Jason Mewes με τη σύζυγό του Jordan Monsanto. Επίσης το «παρών» έδωσε και το ατζέντης του Hollywood, Patrick Whitesell και η σύζυγός του, μοντέλο και ηθοποιός, Pia Miller.

Ο Casey Affleck και ο Ben Affleck έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Έχουν συνεργαστεί στις ταινίες Gone Baby Gone, Good Will Hunting και Chasing Amy. Η απουσία του Casey Affleck από τον γάμο μπορεί να μοιάζει παράξενη, αλλά μία ανάρτησή του, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Casey Affleck καλωσόρισε και επίσημα τη Jennifer Lopez στην οικογένεια Affleck με μία φωτογραφία του με το ζευγάρι από τη μακρινή δεκαετία των 00s.

«Τα καλά πράγματα αξίζει να τα περιμένεις. Προς τιμήν των ανατροπών και των νέων αρχών και της ανακάλυψης νέων αποθεμάτων παλιάς αγάπης. Καλωσόρισες στην οικογένεια. Ετοιμάσου για πραγματική δυσλειτουργικότητα. Αστειεύομαι, αστειεύομαι. Jen είσαι ένα διαμάντι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Τα παραπάνω λόγια έγραψε ο Casey Affleck στο Instagram διαλύοντας όποια φημολογία γύρω από την απουσία του από τον δεύτερο γάμο των Bennifer, που πραγματοποιήθηκε έναν μήνα μετά τον πρώτο γάμο του ζευγαριού σε μία κλειστή τελετή στο Las Vegas.

Πηγή: ladylike.gr