Ηλεία

O Χάρης Μικελόπουλος για το πάρκο Ξυστρή: «Ένας νέος χώρος γεννιέται»

Στην πρώτη συναυλία για το νέο πρόγραμμα Πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του δήμου Πύργου υπό τον τίτλο «Νύχτες Καλοκαιριού 2020» αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Πύργου, Χάρης Μικελόπουλος , γράφοντας τα παρακάτω:

«Χθες βράδυ απολαύσαμε όσοι βρεθήκαμε εκεί τον Μπάμπη Τσέρτο και την Ειρήνη Τουμπάκη μαζί με την ορχήστρα τους καθώς και την Αναστασία Παπαγεωργίου που είναι πίσω από αυτές τις παραγωγές.
Αυτό που θέλω όμως να τονίσω είναι κάτι ακόμα. Μέσα σε δυο μέρες κι εξαιτίας της άρνησης να μας δοθεί άδεια για το Κατάκολο, μεταφέραμε την πρώτη μας εκδήλωση ως ΔΟΠΠ στο Πάρκο Ξυστρή.

Να ευχαριστήσω γι’ αυτό όσους δούλεψαν σε πυρετώδεις ρυθμούς για να επιτευχθεί αυτό, τις συνεργάτιδές μου στο γραφείο, τον πρόεδρο της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ, τους εργαζόμενους εκεί, τον Γιάννη Πλεμμένο και τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν άμεσα, τον αντιδήμαρχο δημοτικής αστυνομίας, τον αντιδήμαρχο παιδείας, την οικονομική υπηρεσία, κάποιους πολύτιμους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όταν χρειάζεται και ξέρουν πολύ καλά αυτοί για ποιους μιλώ, τα μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά και φυσικά τον δήμαρχο Πύργου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Όλη μου η προσπάθεια εδώ κι ένα μήνα έγινε για να στηρίξουμε το Κατάκολο που φέτος πλήττεται ιδιαίτερα. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου να καταφέρω να βρω λύση. Γιατί κι εκεί οι άνθρωποι του Κατακόλου ήταν ήδη έτοιμοι κι είχαμε άψογη συνεργασία προκειμένου να έχουν επιτυχία οι εκδηλώσεις.

Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχαμε αυτό που θέλαμε από την αρχή.
Από την άλλη όμως, χάρηκα πραγματικά και νομίζω και όσοι βρέθηκαν χθες στο Πάρκο, γιατί αναδεικνύεται ένας άλλος χώρος για τον Πύργο που μπορεί να φιλοξενήσει από μικρές έως και πολύ μεγάλες διοργανώσεις.

Ο εξωτερικός χώρος του παλιού εργοστασίου Ξυστρή είναι ιδανικός για πολλά πράγματα. Η διοργάνωση ήταν άψογη, ο χώρος ενδείκνυται, ο μεγάλος χώρος στάθμευσης εξυπηρετεί τους πάντες, η άμεση πρόσβαση είναι μεγάλο πλεονέκτημα, κι όσο για την δροσιά, όλοι την απολαύσαμε.

Οι εικόνες νομίζω μιλούν από μόνες τους. Θα συνεχιστούν οι συναυλίες σε αυτό τον χώρο, με δωρεάν είσοδο, χωρίς προσκλήσεις, οι αποστάσεις και η ασφάλεια είναι δεδομένα.
Για μένα, ένας νέος χώρος γεννιέται για τα καλοκαίρια στην πόλη. Θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια, θα διοργανώνουμε εκδηλώσεις, ο ΔΟΠΠ συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε από την αρχή της θητείας μου, θα είμαστε κοντά σε όλους τα μέλη και οι εθελοντές.
Ευχαριστώ από καρδιάς».

Όλη η επικαιρότητα