Lifestyle

Ο Χατζηγιάννης για τον «μεγάλο χωρισμό» με την Μακρυπούλια

Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό στη σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ωστόσο, ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε πρόσφατα μία εκ βαθέων συνέντευξη μιλώντας για πρώτη φορά για τα σενάρια χωρισμού που υπήρχαν, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι οικογένειά του.

«Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα»,
 συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Παρακουλουθήστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα