ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. Χάβαρι: Θετικά μηνύματα… από την πρώτη Γ.Σ.!

Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο ραντεβού στον Α.Ο. Χάβαρι ενόψει της νέας περιόδου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο  Χάβαρι, καθώς το περσινό πάθημα… με τα μπαράζ παραμονής έγινε «μάθημα» στο Χάβαρι, και έτσι, οι διαδικασίες για εκλογή νέου Δ.Σ. επισπεύδονται!

Καθώς το περσινό Δ.Σ. παραιτήθηκε σύσσωμο (μεταξύ αυτών ο απερχόμενος πρόεδρος Αντώνης Σταθόπουλος ,λόγω κωλύματος, αφού ο Αθλ. Νόμος δεν επιτρέπει σε όποιον διαθέτει στο όνομα του πρακτορείο στοιχημάτων κ.τ.λ. ακόμα και να συμμετέχει γενικά σε Δ.Σ. συλλόγου).

Έτσι οι παραιτήσεις αυτές συνοδεύτηκαν κι από την απόφαση προκήρυξης για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την ανάδειξη του νέου συμβουλίου. Προχθές  το βράδυ λοιπόν η συγκέντρωση  των μελών και φίλων του Α.Ο.Χ. ήταν ενθαρρυντική, και τα μηνύματα από αυτή τη συνάντηση πολύ θετική, ότι πολύ σύντομα η ομάδα θα έχει ένα νέο ισχυρό Δ.Σ.!

Έτσι το νέο ραντεβού ανανεώθηκε για το βράδυ της Πέμπτης στις 8.30 μ. μ. στα γραφεία του συλλόγου, όπου εκεί δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το νέο Δ.Σ.!

Όλη η επικαιρότητα