Categories: Lifestyle

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει με όλα τα αδέρφια του ξανά, 30 χρόνια μετά

Share

Μετά την τηλεοπτική επιτυχία που σημείωσε το Maestro, το οποίο αποτελεί επίσημα σειρά του Netflix, ήρθε η ώρα και για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να πάρει μια ανάσα, να ξεκουραστεί και να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο πλευρό της οικογένειάς του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, λοιπόν, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τη συγγραφή της δεύτερης σεζόν του Maestro, για να περάσει τα Χριστούγεννα στο πλευρό των αγαπημένων του προσώπων. Ανήμερα των Χριστουγέννων, λοιπόν, ο ίδιος έδωσε το «παρών» στο οικογενειακό reunion και έπειτα έσπευσε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες με διαφορά 30 χρόνων μεταξύ τους.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει με τα αδέρφια του (και δυο νέες προσθήκες), 30 χρόνια μετά
Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, έκανε την πιο γλυκιά σύγκριση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρών, στο οποίο έχει γίνει και μια προσθήκη. Στην πρώτη φωτογραφία, αυτήν από τα Χριστούγεννα του μακρινού 1992, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει με τα αδέρφια του, με πολύ διαφορετική εμφάνιση. Στη δεύτερη φωτογραφία, τη φωτογραφία του σήμερα δηλαδή, δεν έχουν αλλάξει και πολλά ως προς τα πρόσωπα που απεικονίζονται. Τα αδέρφια ποζάρουν εκ νέου όλα μαζί και το οικογενειακό πορτραίτο συμπληρώνεται από τις δίδυμες ανιψιές του. Αυτές οι τελευταίες, αποτελούν την πιο πρόσφατη «είσοδο».

«Όσο ο καιρός περνάει», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που αναπολεί το παρελθόν, αλλά είναι πιο ευγνώμων από ποτέ για το παρόν.

Ο Φίλιππος και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του Μανώλη Παπακαλιάτη με τη Βίλλυ Μαλάμη. Λίγα χρόνια αργότερα, ο πατέρας του σκηνοθέτη απέκτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Στέφανο και τη Νάρα από τον δεύτερό του γάμο. Όλα τα αδέρφια παραμένουν μέχρι και σήμερα αγαπημένα και ενωμένα.

Πηγή: ladylike.gr