Lifestyle

Ο Danny Masterson του αμερικανικού «That ’70s Show» κατηγορείται για τον βιασμό 3 γυναικών

Ακούστε το άρθρο

Ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην γνωστή αμερικανική σειρά «That ’70s Show» βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες περί βιασμού 3 20χρονων γυναικών, σε διάστημα δύο χρόνων και συγκεκριμένα μεταξύ του 2001 και του 2003.

Ο Danny Masterson, στη σειρά «That ’70s Show» υποδύθηκε τον Steven Hyde. Όπως αναμεταδίδει το BBC, ο 44χρονος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα και θεωρεί ότι η τοπική εκκλησία της Σαηεντολογίας, της οποίας ήταν μέλος παλαιότερα «κρύβεται» πίσω από τη δίωξη του.

Το ότι τόσο ο Masterson όσο και η σύζυγος του είναι σοκαρισμένοι δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

«Ο πελάτης μου είναι αθώος. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κύριος Masterson και η γυναίκα του είναι πραγματικά σοκαρισμένοι καθώς, αυτές οι περίπου 20 ετών ψευδείς εικασίες μετατράπηκαν ξαφνικά σε πραγματικές κατηγορίες. Όμως δεν ανησυχούν, αφού γνωρίζουν ότι η αλήθεια της υπόθεσης θα φανεί» δήλωσε για την υπόθεση ο δικηγόρος του Tom Mesereau.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το 2017, όταν και έγιναν γνωστές οι κατηγορίες που «βαραίνουν» τον Danny Masterson, η πλατφόρμα Netflix, ζήτησε εξηγήσεις από τον ηθοποιό καθώς έπαιζε στην σειρά The Ranch.

Τότε ο Danny Masterson είχε υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας: «Ποτέ δεν κατηγορήθηκα για κάποιο έγκλημα, πόσο μάλλον να καταδικαστώ για ένα. Σε αυτή τη χώρα, θεωρείται ότι είσαι αθώος, έως ότου αποδειχθεί ότι είσαι ένοχος. Στο τρέχον ζήτημα όμως, φαίνεται ότι θεωρείσαι ένοχος τη στιγμή που σου προσάπτονται κατηγορίες».

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα