Ηλεία

Ο δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος, για την προκήρυξη από την ΕΤΑΔ της αξιοποίησης του Καϊάφα

Ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, εκφράζει την ικανοποίησή του και δηλώνει ότι η Διοίκηση της ΕΤΑΔ θα έχει την αμέριστη στήριξη του Δήμου.
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ανακοίνωση της προκήρυξης για την αξιοποίηση των Λουτρών του Καϊάφα από την ΕΤΑΔ ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, εκφράζει την ικανοποίησή του και δηλώνει ότι η Διοίκηση της ΕΤΑΔ θα έχει την αμέριστη στήριξη του Δήμου στην προσπάθειά της να αξιοποιήσει την περιοχή του Καϊάφα προς όφελος των δημοτών της Ζαχάρως αλλά και όλης της Ηλείας.

«Εικοσιπέντε χρόνια πέρασαν από την προηγούμενη ατελέσφορη προσπάθεια και είναι πάρα πολλά για να παραμένει εγκαταλελειμμένη και μαραζωμένη μία από της πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας. Από την αρχή της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή δείξαμε ξεκάθαρα κι έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για την αξιοποίησή του Καϊάφα.

Συνεργαστήκαμε επανειλημμένα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κο Στέφανο Βλαστό. Πριν από αρκετούς μήνες και μετά από εισήγησή μου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε και αναθέσαμε σε εξειδικευμένη δικηγορική εταιρεία να βρει επενδυτές, για να προχωρήσει η αξιοποίηση αυτής της πανέμορφης, για την Ηλεία και το Δήμο, περιοχής. Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις από κοντά και από κοινού, δήμος και δημότες και θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να έχει αίσιο τέλος η εξέλιξη της διαδικασίας, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του κτήματος Καϊάφα.

Το αίτημα είναι παλλαϊκό», δήλωσε ο κος Αλεξανδρόπουλος.

Επίσης, ανέφερε ότι ήδη υπάρχει κινητικότητα από ενδιαφερόμενους επενδυτές, οι οποίοι μετά την τωρινή εξέλιξη θα εκδηλώσουν και εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για να επενδύσουν στην περιοχή του Καϊάφα, με όλα τα προσδοκώμενα οφέλη για τους κατοίκους της περιοχής και για όλους τους Ηλείους.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ κο Στέφανο Βλαστό και τους βουλευτές Ηλείας, κα Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και κο Ανδρέα Νικολακόπουλο, για την στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον τους ώστε να προχωρήσει ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του κτήματος Καϊάφα. «Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της προσπάθειας για την αξιοποίηση του Καϊάφα. Καλώ όλους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον», δήλωσε κλείνοντας ο κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα