Μπάσκετ

Ο Δήμαρχος Πύργου με την διοίκηση του Κοροίβου

Με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα με τον Προμηθέα στο Πύργο, χθες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου, πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Κοροίβος κ. Χρήστο Λαγό. Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Πύργου κ. Παντελεήμων (Λάκης) Αθανασόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του Κοροίβου κ. Άγγελος Αθανασόπουλος. Στην συνάντηση αυτή οι κ.κ. Λιατσής και Λαγός τόνισαν χαρακτηριστικά:

Γαβρίλης Λιατσής (δήμαρχος Πύργου):

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι σήμερα τον πρόεδρο του Κοροίβου κ. Λαγό μαζί με τον κ. Παντελή Αθανασόπουλο, τον αντιδήμαρχο για αθλητικά θέματα, και πιστοποιήσαμε ότι στον Πύργο οι φίλαθλοι που έχουν σχέση με το μπάσκετ, αγαπούν τον Κόροιβο και καμαρώνουμε και εμείς για τα επιτεύγματά του.

Οι εγκαταστάσεις του Κλειστού μας Γυμναστηρίου είναι στη διάθεση του Κοροίβου για να εξυπηρετηθεί και να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις που η διοίκηση του συλλόγου κρίνει απαραίτητο. Είναι αφετηρία μιας ιδιαίτερα καλής σχέσης που επιθυμούμε να αναπτυχθεί και θα είναι επ’ ωφελεία του φίλαθλου κοινού της πόλης και ιδιαίτερα του Κόροιβου.

Τους καλωσορίζω, εύχομαι η νέα σεζόν να είναι πολύ καλή, ο Κόροιβος να μη διατρέξει κανέναν κίνδυνο και ταλαιπωρία για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία και πάντα να δίνει τη χαρά στους φιλάθλους που έχει συνηθίσει να δίνει».

Χρήστος Λαγός (πρόεδρος ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ) :

«Θέλοντας έμπρακτα να αποδείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής του Πύργου καθώς και των φιλάθλων που είναι αρωγοί στην προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια στην Α1 κατηγορία, επισκεφθήκαμε τον δήμαρχο, ο οποίος με μεγάλη μας χαρά αποδέχτηκε την πρόταση που του κάναμε για να δώσουμε το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου της φετινής χρονιάς απέναντι στον Προμηθέα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου. Ήταν μια κίνηση που χρόνια την είχαμε στο μυαλό μας, θέλαμε να το κάνουμε, απλά οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος δεν το επέτρεπαν. Φέτος που μας έδωσε τη δυνατότητα η κλήρωση του Κυπέλλου να έχουμε αγώνα εντός έδρας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την επιθυμία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την αποδοχή. Θα κάνουμε ένα παιχνίδι γιορτή, θα επισκεφθούμε σχολεία του Πύργου, θα διαθέσουμε δωρεάν μαθητικά εισιτήρια και περιμένουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο τη περιοχής να έρθει να απολαύσει ένα παιχνίδι. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουμε και τους χορηγούς και τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας στην προσπάθεια που έχουμε κάνει».

Διαβάστε ακόμη

Κόροιβος: Στον Πύργο ο αγώνας κυπέλλου με Προμηθέα Πατρών

Όλη η επικαιρότητα