Ηλεία

Ο Δήμαρχος Πύργου στην συνάντηση επίλεκτων συμβούλων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Το έργο σας είναι λειτούργημα»
Ακούστε το άρθρο

Κορυφαία στελέχη στον χώρο των ασφαλίσεων υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των επίλεκτων συμβούλων της Υποδιεύθυνσης Χρήστου Σπαλιάρα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διευθυντικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο συντονιστής ασφαλιστικής ομάδας Ν. Ηλείας κ. Παύλος Βούρτσης και ασφαλιστικοί σύμβουλοι που ξεχώρισαν με το έργο τους την προηγούμενη χρονιά, βρέθηκαν στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο σε μια εκδήλωση που αποτυπώθηκε το θετικό πρόσημο της συνολικής τους προσπάθειας, ειδικά σε μια περίοδο οικονομικής και υγειονομικής κρίσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Γιώργος Κωνσταντακόπουλος κι ο διευθυντής του υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας Πύργου Κώστας Παναγιωτακόπουλος.

Παίρνοντας το λόγο, στο σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Πύργου τόνισε: «Σήμερα αισθανόμαστε ένα μέγιστο αίσθημα ασφαλείας γιατί είναι μαζί μας ο κορυφαίος θεσμός καθώς υπάρχει έντονο το κοινωνικό στοιχείο, μαζί με κορυφαίους λειτουργούς. Διότι, ό, τι έχει σχέση με την πρόληψη και προαγωγή υγεία είναι λειτούργημα».

Μιλώντας και με την ιδιότητα του γιατρού, ο κ. Αντωνακόπουλος υπογράμμισε πως: «Το μέγιστο, διαχρονικά, αγαθό για τον άνθρωπο είναι η ζωή και έπεται η ασφάλεια αυτής. Επομένως αντιλαμβάνομαι από την αντίδραση των πολιτών με τι σεβασμό και με τι αγωνία σας ακούει όταν τους μιλάτε για συμβόλαια ώστε να διασφαλιστεί η υγεία τους. Το έργο σας καθίσταται ακόμη πιο χρήσιμο σε περιόδους κρίσης, που δημιουργούν επιπλέον ανασφάλεια στους πολίτες. Εκτιμώ ότι οι αριθμοί δείχνουν ότι στην περιοχή μας οι πολίτες έχουν αναπτύξει το κριτήριο των υπηρεσιών που αφορούν στην ασφάλεια της υγείας τους και των περιουσιακών τους στοιχείων. Παράλληλα τα στοιχεία δείχνουν και μια καλή οικονομική κατάσταση που δεν συνάδει με τα στατιστικά οικονομικά στοιχεία» για να καταλήξει με χιούμορ λέγοντας – απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ασφαλιστικούς συμβούλους: «Να βρείτε έναν τρόπο να ασφαλίσετε την …ανασφάλεια των δημάρχων και των πολιτικών γιατί θα βοηθήσετε πολύ τον τόπο. Θα δείχνετε κατ’ ευθείαν στην κοινωνία ποιοι είναι οι …ανασφαλείς και ποιοι είναι σίγουροι γι’ αυτό που κάνουν!»

Όλη η επικαιρότητα