Categories: Lifestyle

Ο Δημήτρης Μοθωναίος ξεσπά κατά του Σάκη Ρουβά: «Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

Share

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά αναφορικά με τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη ξεσήκωσαν κύμα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τα λεγόμενα του διάσημου τραγουδιστή ήταν και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος είχε μάλιστα ένα έντονο ξέσπασμα.

Σημειώνεται πως ο Σάκης Ρουβάς προέβη σε νέες δηλώσεις σχετικές με το περιστατικό, επεξηγώντας όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μοθωναίος δήλωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: “Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά”.

Πηγή:Yupiii