Ηλεία

Ο Δήμος Ζαχάρως τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Η πόλη της Ζαχάρως και οι κοινότητες του δήμου, τίμησαν χθες την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων.
Ακούστε το άρθρο

Η πόλη της Ζαχάρως και οι κοινότητες του δήμου, τίμησαν χθες την επέτειο της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων, στις 25 Μαρτίου 1821, ο οποίος απέφερε τελικά την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Οθωμανούς.

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821, στην πρωτεύουσα του δήμου, ξεκίνησαν χθες το πρωί με την καθιερωμένη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Ζαχάρως, ενώ ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των Ηρώων και κατάθεση στεφάνων από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκο Κοροβέση και τον Δήμαρχο Ζαχάρως κ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο.

Στην συνέχεια έγινε η μαθητική παρέλαση, στην οποία συμμετείχαν όλα τα σχολεία της πόλης.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ακόμη ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του Α.Τ Ζαχάρως, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζαχάρως, οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανισμών και Σωματείων, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της πόλης της Ζαχάρως και φυσικά πολλοί πολίτες.

Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν και σε όλες τις κοινότητες του δήμου Ζαχάρως.

Όλη η επικαιρότητα