Ηλεία

Ο.Ε.ΕΣ.Π.: Ένας εκ των αντιπροέδρων ο Ν. Σιαψάλης!

Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Νίκος Σιαψάλης, είναι ο νέος β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), μετά την συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. την Κυριακή για την συγκρότησή του σε σώμα. Πρόεδρος επανεξελέγη για μια ακόμη θητεία ο κ. Γιώργος Βαγενάς, ενώ και άλλα μέλη της Ομοσπονδία από συλλόγους της Ηλείας, έλαβαν αξιώματα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας κ. Γιώργος Μαραγκός εξελέγη υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας, ο γραμματέας του Δ.Σ. ο κ. Θεόδωρος Τριγωνίδης εξελέγη πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Πρόεδρος: Βαγενάς Γεώργιος

Α’ Αντιπρόεδρος: Φλώρος Παναγιώτης

Β’ Αντιπρόεδρος: Σιαψάλης Νικόλαος

Γ’ Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Χαράλαμπος

Γενικός Γραμματέας: Καλοθέου Αντώνιος

Αν. Γενικός Γραμματέας: Χαβέλης Νικόλαος

Οικονομικός Επόπτης: Σπυρόπουλος Σπυρίδων

Αν. Οικονομικός Επόπτης: Χηνόπουλος Σπυρίδων

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Κουμαριώτης Δημήτριος

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Μαραγκός Γεώργιος

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Αλεξανδρόπουλος Κυριάκος

Μέλη:  Λευκαδίτης Γεώργιος,  Ζαφειρόπουλος Κωνσταντίνος, Μακρής Ευθύμιος,  Νικολακόπουλος Αναστάσιος, Γρηγορόπουλος Σταύρος, Τσίρος Ανδρέας.

Η σύνθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής έχει ως εξής:

Πρόεδρος Τριγωνίδης Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος Αντώνακας Νικόλαος

Γραμματέας Λάμπου Αναστασία

Μέλη Μπουτεράκου Αλεξάνδρα και  Κακκαβάς Κωνσταντίνος.

Πολλά τα ανοιχτά «μέτωπα»…

Την ικανοποίησή του για την εκλογή του στη θέση του β’ αντιπροέδρου εξέφρασε μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Ν. Σιαψάλης, δηλώνοντας: «Είναι σημαντικό ότι υπήρξε σχεδόν καθολική συμμετοχή των μελών στις αρχαιρεσίες. Ο ρόλος της Ομοσπονδίας είναι σημαντικός. Μεταξύ των στόχων είναι να βοηθήσουμε τον κλάδο μας και να προωθούμε τις προτάσεις μας προς τα αρμόδια υπουργεία , με γνώμονα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε μια χρονική περίοδο πάρα πολύ δύσκολη, που υπάρχουν «λουκέτα» λόγω της μεγάλης κρίσης και το μέλλον είναι αβέβαιο.

Μέσα σε αυτούς τους στόχους, συμπεριλαμβάνονται και θέματα συγκεκριμένα για την Ηλεία, όπως είναι ο αυτοκινητόδρομος, το νοσοκομείο, το πανεπιστήμιο. Να διεκδικήσει η Ηλεία δηλαδή αυτά που της αξίζουν.

Από τη θέση του β’ αντιπροέδρου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να μπορέσει η Ηλεία να πάρει αυτά που δικαιούται.

Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Εμπορικό Σύλλογο Ήλιδας η συμμετοχή στην Ομοσπονδία και η εκπροσώπηση στην διοίκηση, από την θέση του β’ αντιπροέδρου και την εκλογή στη θέση του προέδρου της ελεγκτικής επιτροπής του γραμματέα μας  Θοδωρή Τριγωνίδη».

Ο επανεκλεγέντας πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π.  κ. Γιώργος Βαγενάς επεσήμανε ότι στην προηγούμενη θητεία του ως πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π., προώθησε όλα τα καίρια και χρόνια ζητήματα που απασχολούσαν τον κλάδο και  η Ομοσπονδία κατάφερε  οι θέσεις της Ο.Ε.ΕΣ.Π. να ζητούνται από τους θεσμικούς και πολιτικούς παράγοντες και να διαμορφώνουν πολλές αποφάσεις με τους καλύτερους δυνατούς όρους προκειμένου ο κλάδος να παραμείνει ζωντανός.

Για ακόμα μία τριετία θα βρίσκεται, όπως ανέφερε,  στον προεδρικό θώκο της Ο.Ε.ΕΣ.Π., κρατώντας το «τιμόνι» της και με σταθερά προγραμματισμένα βήματα, μαζί με το νέο Δ.Σ., που το πλαισιώνουν αρκετά νέα πρόσωπα, θα διεκδικήσουν, θα διαφυλάξουν και θα προάγουν τα συμφέροντα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Όλη η επικαιρότητα