Categories: Τεχνολογία

Ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter και οι Έλληνες χρήστες έκαναν «πάρτι»

Share

Στα χέρια του Έλον Μασκ πλέον το Twitter και οι Έλληνες χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την εξαγορά μεγατόνων της πλατφόρμας από τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Η Twitter Inc είπε τελικά το “ναι” και δέχτηκε την προσφορά του ιδρυτή των Tesla kai SpaceX Έλον Μασκ, ο οποίος έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαγόρασε τη δημοφιλή πλατφόρμα, θέλοντας να την κάνει φάρο της ελευθερίας του λόγου.

Λίγο το αστρονομικό ποσό που πρόσφερε ο δισεκατομμυριούχος, λίγο οι κινήσεις του Έλον Μασκ ήδη από τον Απρίλιο, αγοράζοντας ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών -συγκεκριμένα το 9,2%, του Twitter- κάτι που τον έκανε τον μεγαλύτερο μέτοχο του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, οι Έλληνες χρήστες της πλατφόρμας θυμήθηκαν τη θρυλική περσόνα της σειράς “Παρά Πέντε”, Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου που μοίραζε σωρηδόν τα… μωβ χαρτονομίσματα και αγόραζε ό,τι ήθελε.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε το hashtag #ElonMuskBuyTwitter βρίσκεται στην πρώτη θέση των τάσεων στην Ελλάδα, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τη νέα κίνηση του Έλον Μασκ.

Πηγή: news247.gr