Lifestyle

Ο Φοίβος Δεληβοριάς σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με την γοητευτική σύζυγό του

Ακούστε το άρθρο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έκανε πρεμιέρα, το περασμένο Σάββατο, στο Κύτταρο και στο κοινό ήταν μια από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του που δεν είναι άλλη από τη σύζυγό του. Η Βάσω Καβαλιεράτου είναι η γυναίκα που του χάρισε την κόρη του, την 7χρονη Ιόλη.

“Γιατί έκανα οικογένεια με τη Βάσω; Κοίτα, η γενιά μας ίσως θέλει να αποφύγει τη λούπα, την οικογενειακή ζωή των γονιών της. Ομως και η δισκογραφία έχει τα χάλια της, αλλά κάνω δίσκους. Παρόλο που τα τραγούδια δεν ακούγονται λιγότερο, το αντίθετο συμβαίνει. Επί παραδείγματι, ο κόσμος ακούει μουσική στο YouTube. Απλώς οι εταιρείες κερδοσκοπούν, γίνονται πάμπλουτες από τα έργα άλλων. Και η οικογένεια έχει τα χάλια της, αλλά έκανα παιδί. Γιατί με το κορίτσι που ερωτεύτηκα έχουμε πίστη και κέφι ότι θα φτιάξουμε την οικογένειά μας με τους δικούς μας όρου” είχε πει ο τραγουδοποιός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα το 2016.

Η Βάσω δεν λείπει από τα live του όταν οι δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Είναι κι εκείνη στον καλλιτεχνικό χώρο αφού είναι ηθοποιός. Ανάμεσά τους υπάρχει άλλωστε κατανόηση γιατί και οι δύο έχουν διαφορετικά και δύσκολα προγράμματα. Η ίδια όμως έχει δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει με έναν άλλον άνθρωπο. Ο Φοίβος είναι ο βράχος της κι εκείνη το “καταφύγιό” του. Της το έγραψε άλλωστε στο ομώνυμο τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο “Ο αόρατος άνθρωπος”.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα βρίσκεταισ το Κύτταρο για όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου.

Το έγραψε στο πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους, όταν ολοκλήρωνε το δίσκο που κυκλοφόρησε το 2010. Στον επόμενο, με τίτλο “Καλλιθέα” έγραψε για την κόρη τους το “Κουνελάκι”.

via

Όλη η επικαιρότητα