Lifestyle

Ο Γ. Παπανδρέου αρραβωνιάζει τον γιο του με κομμώτρια στην Κρήτη

pap.jpg
Ακούστε το άρθρο

Παραδοσιακός πεθερός αποδεικνύεται ο πρώην πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου που φθάνει το Σάββατο στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει το γιο του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του prismanews.gr και της εφημερίδας Espresso όλες οι λεπτομέρειες της τελετής που θα πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο, στις 25 Ιανουαρίου, έχουν ήδη καθοριστεί και ο αρραβώνας θα τελεσθεί σε πολύ στενό κύκλο.

Ο υιός Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος και ρομαντικός. Η ταβέρνα έχει ήδη κλειστεί και είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή, σε ένα ιδανικό για τέτοιου είδους τελετές σημείο. Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι κι εκλεκτοί, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί έκταση σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας, εξ’ ου και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 30 άτομα!

Όσο για το ποια είναι η… τυχερή; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η αγαπημένη του Ανδρέα Παπανδρέου του νεώτερου ονομάζεται Πωλίνα Πατραμάνη. Κατάγεται από την Κρήτη, είναι 27 ετών, εργάζεται ως κομμώτρια, ασχολείται και με το χώρο του Τουρισμού, ενώ θεωρείται αστέρι του βόλεϊ! Η Πωλίνα έχει ύψος 1.71 και διατηρεί σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου από τον Οκτώβριο του 2013.

Ο αρραβώνας τους ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού, από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας τους, γιατί δεν ήθελαν να προκαλούν με τη σχέση τους και το ανακοίνωσαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

O Aνδρέας Παπανδρέου Junior είναι γιος του Γιώργου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου.

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο και κατόπιν πήγε στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαζε σχέδια και πιο συγκεκριμένα μετακόμιζε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας.

Δύο μόλις χρόνια έμεινε εκεί αφού ο Αντρίκος αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κέντ ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα «International Relation». Μετά, επόμενος σταθμός του Αντρίκου ήταν η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα Χανιά καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ) που είχε έδρα εκεί ώστε να κάνει εκεί μεταπτυχιακές σπουδές.

Ο Ανδρέας έχει άριστη σχέση με την μικρή του αδερφή Μαργαρίτα όπως και με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα του Άντα Παπανδρέου η οποία ανέλαβε μεγάλο μέρος της ευθύνης για το μεγάλωμά του, αφού ο Αντρίκος κατά την εφηβεία του και πριν φύγει για σπουδές, έμενε αρκετό διάστημα με τον πατέρα του.

Διαβάστε περισσότερα στο www.prismanews.gr 

Όλη η επικαιρότητα