Κόσμος

Ο γαμπρός αρρώστησε και η νύφη παντρεύτηκε έναν… καλεσμένο! (VIDEO)

o_gampros_arrostise_kai_i_nyfi_pantreytike_enan._kalesmeno.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο 25χρονος Ινδός Jugal Kishore βρισκόταν στη μέση της τελετής του γάμου του με την 23χρονη Indira αλλά ξαφνικά, όταν το ζευγάρι αντάλλασσε γιρλάντες λουλουδιών, ο γαμπρός έπαθε επιληπτική κρίση και έπεσε στο δάπεδο.

Η οικογένειά του τον μετέφερε στο νοσοκομείο της βόρειας πόλης Rampur, όπου γινόταν ο γάμος, αλλά η νύφη παρέμεινε στον χώρο έξαλλη, επειδή όπως είπε η οικογένεια του γαμπρού είχε κρύψει από την ίδια και τους συγγενείς της ότι ο 25χρονος άνδρας είχε πρόβλημα υγείας.

Η 23χρονη Indira στράφηκε προς τους άνδρες καλεσμένους και τους φώναξε ότι ευχαρίστως θα παντρευόταν κάποιον από αυτούς και θα επιθυμούσε να συνεχιστεί η τελετή… Ο κουνιάδος της αδελφής της (αδελφός του συζύγου της) δήλωσε πρόθυμος να αντικαταστήσει τον γαμπρό παρόλο που ήταν casual ντυμένος με τζιν παντελόνι και δερμάτινο σακάκι…

Η τελετή συνεχίστηκε με τον νέο γαμπρό μέχρι που επέστρεψε ο Jugal με τους δικούς του από το νοσοκομείο. Ο 25χρονος έμεινε άναυδος βλέποντας την παρ’ ολίγον γυναίκα του να παντρεύεται κάποιον άλλον και προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει γνώμη αφού, όπως της είπε, δεν θα μπορούσε να αντικρίσει τους φίλους του, αν εκείνη παντρευόταν κάποιον άλλον.

Η νύφη ήταν ανένδοτη και  οι δύο οικογένειες ήρθαν στα χέρια, πετώντας πιάτα και μαχαιροπίρουνα τα μέλη της μιας στα μέλη της άλλης. Όταν έφθασε στο σημείο της τελετής η αστυνομία συνέλαβε δύο καλεσμένους και κατόρθωσε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Times of India» η οικογένεια του γαμπρού και ο ίδιος βέβαια, επέστρεψαν χωρίς νύφη στην πόλη Moradabad, όπου διαμένουν. 

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα