Ελλάδα

Ο Γιάννης Αγγελάκας απάντησε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Δεν χαλάμε χατίρι μελλοντικών Πρωθυπουργών»

Στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την συναυλία ειρήνης, απάντησε ο Γιάννης Αγγελάκας.
Ακούστε το άρθρο

Τις τελευταίες μέρες, η συναυλία ειρήνης που είναι να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στα προπύλαια, με την συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στα social media, με το σχετικό hashtag να είναι στις πρώτες θέσεις των τάσεων του Twitter.

Μεταξύ αυτών που τοποθετήθηκαν είναι και ο γιος του Πρωθυπουργού, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος έγραψε: «Στη συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν (είναι) απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, πριν την κατεβάσει.

Ο Γιάννης Αγγελάκας απάντησε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με το παρακάτω μήνυμα: «Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

πηγή: gazzetta

Όλη η επικαιρότητα