Lifestyle Smile

Ο Γιάννης Πουλόπουλος για το τηλεοπτικό του φινάλε: «Πάω στον άνθρωπό μου, να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα»

«Είμαστε 12 χρόνια μαζί» παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρέθηκε στο πλατό του «Ελένη» και συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη, όλα όσα συνέβησαν στη φετινή Eurovision και τα highlights του τελικού του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το πρώτο θέμα, ανάμεσα σε όλα όσα συζήτησαν, ο δημοσιογράφος, που συμμετείχε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για την απόφασή που πήρε να αποχωρήσει από την τηλεόραση και να ασχοληθεί με τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του στην Μύκονο.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Τώρα που ολοκληρώνω την καριέρα μου στην τηλεόραση, είναι σημαντικό να βλέπω συναδέλφους να εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα τελειώσω σιγά σιγά και ξέρω ότι έχω αφήσει μία σφραγιδούλα.

Το έχω πει ουσιαστικά από τον Νοέμβριο ότι κλείνω τον κύκλο μου και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να μην έχω καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Καμία σχέση, είμαι πολύ χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου με την Κατερίνα. Έχω κάνει ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα στη Μύκονο, οπότε εσύ δεν με καταλαβαίνεις;» και τέλος, συμπλήρωσε: «Πάω στον άνθρωπό μου, με τον οποίον είμαστε 12 χρόνια μαζί να ζήσουμε λίγο πιο ανέμελα».

Όλη η επικαιρότητα