Ψυχαγωγία

Ο Γιάννης Στάνκογλου μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες»

Ακούστε το άρθρο

Εδώ και λίγες μέρες η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Οι πρωταγωνιστές της σειράς ξεχωρίζουν για τις ερμηνείες τους και οι κριτικές είναι διθυραμβικές.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την είσοδο του Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος θα προσπαθήσει να βρει στοιχεία για την ενοχή της Ελένης.

Συγκεκριμένα απόψε θα παρακολουθήσουμε:

Η Δρόσω αντιλαμβάνεται την νυχτερινή απουσία της Ασημίνας και την πιέζει να μάθει με ποιον συναντήθηκε. Η Ασημίνα αποφεύγει να της πει και μηνύει στον Νικηφόρο ότι οι δυο τους δεν έχουν κανένα μέλλον. Ο Γιάννος κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στην Ελένη. Εκείνο το βράδυ τις είδε να μεταφέρουν στο γκρεμό το πτώμα του Σέργιου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του πως δεν θα τις προδώσει, η Ελένη παίρνει την απόφασή της. Δεν μπορεί να φορτώσει αυτό το μυστικό και στο δύστυχο Γιάννο. Ένας μυστηριώδης άντρας καταφθάνει στο χωριό έτοιμος να ανατρέψει τα δεδομένα. Είναι ο Θωμάς Κυπραίος, που τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη για να βρει στοιχεία για την ενοχή της Ελένης. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης αρπάζουν τον Γιάννο και τον φέρνουν μπροστά στο Δούκα. Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια και τον ρωτά επίμονα τι συνέβη στο Σέργιο. Θα λυγίσει ο Γιάννος; Tην ίδια στιγμή η Ελένη αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί κρυφά από τις αδερφές της…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια! #AgriesMelisses απόψε στις 22:45 #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

via

Όλη η επικαιρότητα