Lifestyle

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η σύζυγος του μετά από σχεδόν 20 χρόνια αγάπης μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους πιο δραστήριους και δημιουργικούς ηθοποιούς της εποχής μας και φυσικά είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας, που έκανε πολλές γυναίκες  να τον ερωτευτούν.

Παρόλο που πολλές τον ονειρεύονται, ο Γιάννης είναι δεσμευμένος εδώ και σχεδόν 20 χρόνια με την αγαπημένη του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Γνωρίστηκαν το 2000 σε ένα κάστινγκ της Αλίκής, η οποία είναι γνωστή σκηνοθέτης, και επέλεξε τότε τον Γιάννη για την ταινία της. Η σχέση τους ξεκίνησε επαγγελματικά αλλά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο έρωτα που κρατά μέχρι σήμερα και έχει γεννήσει δύο υπέροχα παιδιά και αρκετές καλλιτεχνικές συνεργασίες.

Εμείς τους είδαμε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Ύψωμα 731 στο Θέατρο Πορεία. Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική παράσταση για την αξία της ελευθερίας, την οποία σκηνοθετεί ο Άρης Μπινιάρης, ο οποίος βρίσκεται επίσης πίσω από τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης Ξύπνα Βασίλη. Μάλιστα, στο Θέατρο Πορεία παίζεται αυτή την περίοδο και η ιδιαίτερα δημοφιλής παράσταση Γιούγκερμαν, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Στάνκογλου.

Το ζευγάρι προτίμησε το  total black look και έκανε μια πραγματικά κομψή εμφάνιση. Η χαρά και ο ενθουσιασμός είναι φανερά στα πρόσωπα τους, δείχνοντας ότι ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την παράσταση αλλά και να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί.

via

Όλη η επικαιρότητα