Lifestyle

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο

Ακούστε το άρθρο

ο πρώτο του βιβλίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός ευρύ κοινό μέσα από τον πρώτο κύκλο του Survivor, στο οποίο αναδείχθηκε και νικητής. Εν μέσω των γυρισμάτων του για την καθημερινή αστυνομική σειρά του Alpha, «Το Τατουαζ«, όπου πρωταγωνιστεί, ο Ντάνος κατάφερε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φανερά ενθουσιασμένος, οΓιώργος Αγγελόπουλος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πώς το βιβλίο θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 28 Φεβρουαρίου. Και μπορεί ο ίδιος να μην αποκάλυψε τον τίτλο του, σύμφωνα με ανάρτηση της εκδοτικής εταιρίας στο Instagram αυτός θα είναι ο εξής: «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου».

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, πρόκειται για την αυτοβιογραφία του, στην οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του. Σκοπός του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι να επικοινωνήσει με τον κόσμο που τον ακολουθεί όσα έχει μάθει μέσα από τα motivational συνέδρια που παρακολουθεί και να δώσει κίνητρο σε ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους.

«Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα