Μπάσκετ

O Γιώργος Καλαϊτζής στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι λέει για το πρόγραμμα PAO BC Academy ASD, τον αγώνα της Basket League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών.
Ακούστε το άρθρο

Αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό είναι το ΟΠΑΠ Game Time.  

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και Διευθυντής Ακαδημιών της PAO BC Academy ASD Γιώργος Καλαϊτζής μιλάει για τις δράσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, που θα πραγματοποιηθούν στις 1 και 2 Απριλίου στο ΟΑΚΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου.

Στην εκπομπή φιλοξενείται και ο αθλητικός ψυχολόγος της Ακαδημίας, Μανώλης Τσαγκαράκης ο οποίος αναφέρεται τους στόχους της PAO BC Academy ASD που υλοποιεί η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη στήριξη του ΟΠΑΠ από το 2018.

Επιπλέον, ο Γιώργος Καλαϊτζής αναλύει στο ΟΠΑΠ Game Time τον αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της Basket League, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο στα Λιόσια (19:15).

Μιλάει επίσης για το Κύπελλο ΟΠΑΠ Final 4 Γυναικών, που ξεκινάει σήμερα στη Ζωφριά, με τους ημιτελικούς Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00) και Ελευθερία Μοσχάτου-Νίκη Λευκάδας (20:00) και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον μεγάλο τελικό.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Όλη η επικαιρότητα