O Γιώργος Μαυρίδης υιοθέτησε την Παλόμα και αυτή είναι μια πράξη αγάπης που μας συγκίνησε βαθιά

Η σκυλίτσα που βασανίστηκε και ακρωτηριάστηκε βρήκε επιτέλους την αγάπη που της αξίζει..

 

Καθημερινά δυστυχώς έρχονται στην επιφάνεια περιστατικά βασανισμού ζώων τα οποία γίνονται θύματα αποτρόπαιων πράξεων: ένα από αυτά είναι και η Παλόμα, το θηλυκό σκυλάκι που κακοποιήθηκε φρικτά και ακρωτηριάστηκε ενώ οι επιπτώσεις του βασανισμού του προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα υγείας και του στέρησαν ένα αυτί και ένα πόδι.

Ευτυχώς όμως, η ζωή έχει δυο όψεις και μετά τις φρικτές στιγμές που πέρασε στα χέρια του βασανιστή της, βρέθηκε μια παντοτινή αγκαλιά γεμάτη αγάπη και υπευθυνότητα για να της χαρίσει μια δεύτερη ευκαιρία: O Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα υιοθέτησε την Παλόμα και πλέον η Μόλι του θα έχει καλή παρέα.

Ο παρουσιαστής και ιδιοκτήτης του tattoo studio ‘Tattooligans’ στη Θεσσαλονίκη έχει βοηθήσει και παλαιότερα καμπάνιες υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων καθώς συμμετείχε σε video της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης ενώ και μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads έδειξε την ευαισθησία του για τα ζώα ταϊζοντας ένα σκυλάκι που τριγυρνούσε στη βίλα που φιλοξενούσε τους παίκτες κάτι που μερικές φορές δημιουργούσε εντάσεις με τους συμπαίκτες του.

Η είδηση της υιοθεσίας της Παλόμα από το Μαυρίδη έγινε γνωστή με μεγάλο ενθουσιασμό καθώς το ζωάκι είχε πραγματικά υποφέρει πολύ από το βασανιστή του ο οποίος το ανάγκαζε να καταπίνει μέχρι και οξύ, πράγμα που του άφησε μόνιμες βλάβεις στον οισοφάγο. Η Φιλοζωική ομάδα Adespotoulia Xanthis με ανάρτησή της στο Facebook γνωστοποίησε το συμβάν τη Δευτέρα τονίζοντας ότι «Την αγάπησε και την πόνεσε όλη η Ελλάδα. Χάρη στο Γιώργο και την Μόλυ θα συνεχίσουμε να τη χαιρόμαστε. Η Παλόμα θα μας θυμίζει τις δύο όψεις της ζωής!»

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Καλημέρα σε όλους.Απο χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη…

Gepostet von Adespotoulia Xanthis am Dienstag, 17. September 2019

 

Καλημέρα σε όλους.
Απο χθες η μικρή μας φίλη πέρασε στα χέρια του Γιώργου.
Όσο χαρούμενοι και να είμαστε για την εξέλιξη αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ό,τι ο Γιώργος ξεκίνησε τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει στην μικρή την καλύτερη ζωή και αυτή δυστυχώς ξεκινάει από κλινικές και εξετάσεις, σύμφωνα με καθοδήγηση του κου Κοράι.
Και λέμε δυστυχώς γιατί η μικρή έχει μεγαοισοφάγο ισοφαγικη παλινδρομιση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να τρώει σαν φυσιολογικό ζώο.
Ξεκίνησε θεραπείες με κορτιζόνη για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Το πιο οδυνηρό είναι οτι το πρόβλημα το απέκτησε αφού το τέρας που την βασάνισε της έριχνε και “οξυ” μεσα στο στόμα, ναι καλα ακούσατε οξυ στο στόμα, με αποτέλεσμα να έχει απόκτησει μια τεράστια φλεγμονή στον οισοφάγο.
Όλο αυτο το διάστημα που η μικρή φιλοξενουταν από τον γιατρό μας τον Κοράι, της δόθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες.
Αλλα λόγω της έλειψης ακτινολογικού με βάριο δεν ήταν δυνατή η σημερινή διάγνωση.

Γνωριζοντας ο Γιώργος την κατάσταση
Ανέλαβε πλήρως την μικρή,
Η οποία νοσηλευέται.
Για μια ακόμη φόρα αποκαλύπτει την υπευθυνότητα και την αγάπη του.

1:Ας ευχηθούμε στον Γιώργο καλή δύναμη στον Γολγοθά του και να ξέρει ότι εμείς θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί.

2: Ας ξυπνήσει επιτέλους κάποιος στην αστυνομία και να καταλάβει ότι αυτός που ρίχνει, οξυ μεσα στόμα ενός σκύλου, του κόβει το πόδι, το αυτί το καίει με οξυ σε όλο το σώμα και προσπαθεί να το τεμαχισει σε κομμάτια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

via