Lifestyle

O Γιώργος Σαμπάνης απόψε στο «Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων»!

o_giorgos_sampanis_apopse_sto_anoihto_theatro_kavasilon.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια όμορφη και ξεχωριστή συναυλιακή βραδιά  θα χαρίσει απόψε στο κοινό ο Γιώργος Σαμπάνης στο ανοιχτό θέατρο στα Καβάσιλα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Πηνειού!

Τον Γιώργο Σαμπάνη τον γνωρίσαμε το 2007, ως συνθέτη του τραγουδιού  «Το Φιλί της ζωής» που ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου, Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες. Έχει συνθέσει τραγούδια για τον Γιώργο Νταλάρα, τον Γιάννη  Πλούτραρχο, την  Πέγκυ Ζήνα, τον  Γιώργο Μαζωνάκη,  τον  Αντώνη Ρέμο, τον  Πάνο Κιάμο, τον Νίκο Οικονομόπουλο κ.α.

Κέρδισε όμως την συμπάθεια του κοινού  και σαν  τραγουδιστής,   όταν το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του  ολοκληρωμένο album. «Μεταξύ μας», «Μυστήριο τρένο», «Μέρες που δεν σου είπα σ’ αγαπώ» είναι μερικά από τα πρώτα του τραγούδια  που  αγαπήθηκαν, έγιναν επιτυχίες  και έδειξαν ότι ο Γιώργος Σαμπάνης «ήρθε για να μείνει».

Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δεν είμαι  ήρωας» (σε μουσική δική του και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη) έγινε χρυσή λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της. «Μόνο αν θες εμένα», «Ώρα  μηδέν», «Ότι και να είμαι», «Μη Μιλάς» είναι  μερικές από τις επιτυχίες που συναντάμε σε αυτή.

Έχοντας λοιπόν στις αποσκευές του αγαπημένα τραγούδια και  σεβασμό προς το κοινό του, δίνει ραντεβού  απόψε στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στις 9.30 μμ.

Την εκδήλωση πραγματοποιεί ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός σύλλογος  ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει  και είναι στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ η τιμή εισόδου είναι στα 12 ευρώ.

Όλη η επικαιρότητα