Lifestyle

Ο γιος του Μπάρκουλη εξομολογείται: «Πέρασα σχεδόν όλα μου τα γενέθλια στα νοσοκομεία»

Ακούστε το άρθρο

Ο 17χρονος Νίκος Μπάρκουλης μιλά με ωριμότητα που συγκλονίζει

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται τον Νίκο Μπάρκουλη. Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλά για πρώτη φορά και αποκαλύπτει πώς νιώθει που έχει ένα «βαρύ» επώνυμο για τον ελληνικό κινηματογράφο. Πώς αντιδρούσε όταν οι συμμαθητές του αποκαλούσαν τον πατέρα του γέρο; Τι σκεφτόταν όταν περνούσε τα γενέθλιά του στο νοσοκομείο με τον άρρωστο μπαμπά του; Πώς έμαθε να ζει με τη νόσο του Crohn από την οποία πάσχει εδώ και πέντε χρόνια; Ο δεκαεπτάχρονος Νίκος μιλά με ωριμότητα που συγκλονίζει, και μοιράζεται μαζί μας το όνειρό του να γίνει ηθοποιός δηλώνοντας «σίγουρος πως θα καταφέρει να κάνει τον πατέρα του να ζει μέσα από εκείνον».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αφήνει για λίγο τον «Τροχό της Τύχης» και περιγράφει πώς από δημοσιογράφος αθλητικού ρεπορτάζ βρίσκεται να παρουσιάζει για 5η συνεχόμενη χρόνια το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι. Πώς η ευκαιρία αυτή που του δόθηκε, αποτέλεσε ανάσα χαράς για όλη την οικογένειά του η οποία εκείνη την περίοδο θρηνούσε το χαμό της αδελφής του από σπάνια χρόνια νόσο; Πώς κατάφερε να έχει «σουηδικό μοντέλο» στη σχέση του με την πρώην και τη νυν γυναίκα του;

Η Λάουρα Νάργες μιλά για το ξαφνικό «κόψιμο» της εκπομπής της, αλλά και για το χωρισμό της από τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο. Δακρύζει όταν αναφέρεται στο χαμό του πατέρα της και περιγράφει τις τελευταίες του στιγμές. Μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν, μας μεταφέρει στα παιδικά χρόνια που έζησε στη Γερμανία, ενώ μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα που έζησε όταν, σε ηλικία μόλις 16 χρόνων, εγκατέλειψε το σχολείο και την οικογένειά της για να έρθει στην Ελλάδα.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10 στον Alpha.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα