Αθλητισμός

Ο Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε για τρία χρόνια στην Ελλάς Βερόνα

o_hristodoylopoylos_ypegrapse_gia_tria_hronia_stin_ellas_verona.jpg
Ακούστε το άρθρο
Στο Campionato με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής Έλληνας ακραίος επιθετικός, υπέγραψε για τρία χρόνια. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συμπαίκτες του στην Εθνική, αλλά και σε εκπροσώπους του Τύπου στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπολόνια δέχτηκε το 1,3 εκατ. ευρώ και παρά το γεγονός ότι ο Ντομένικο Μαϊέτα αρνήθηκε να πάει ως αντάλλαγμα στην ομάδα της Serie Β, αυτό δεν χάλασε τη μεταγραφή.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων συναντήθηκαν ξανά τη Δευτέρα και οριστικοποίησαν το «deal» που περιλαμβάνει και τριετές συμβόλαιο στον Χριστοδουλόπουλο, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι απολαβές του.

Έτσι, ο Λάζαρος θα γίνει συμπαίκτης του Λούκα Τόνι, αλλά και του Βαγγέλη Μόρα (εφόσον παραμείνει) στη Βερόνα, «εξαργυρώνοντας» κατά κάποιο τρόπο τις καλές εμφανίσεις του τόσο με τη Μπολόνια (έστω και αν υποβιβάστηκε), όσο και με την Εθνική στο Μουντιάλ.

Ο 28χρονος άσος ξεχώρισε στα ματς της «γαλανόλευκης» κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Κόστα Ρίκα και οι εμφανίσεις αυτές έπαιξαν τον δικό τους ρόλο στην επίσπευση των διαπραγματεύσεων.

Newsroom ΔΟΛ

Όλη η επικαιρότητα