Lifestyle

O Ηλείος χαζομπαμπάς Παναγιώτης Βασιλόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Ο Ηλείος (από το Σαμικό) Παναγιώτης Βασιλόπουλος και η σύζυγός του Μαρία Τσουρή φωτογραφίζονται πρώτη φορά με τον 8 μηνών γιο τους.

Στο περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί, οι δύο ευτυχισμένοι αθλητές ποζάρουν αγκαλιά με τον «άντρα» της ζωής τους. Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν ο χαζομπαμπάς Παναγιώτης και η Μαρία στο περιοδικό.

Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ήμουν τόσο σοκαρισμένη που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά του έστειλα ένα μήνυμα. Ο Παναγιώτης φαίνεται ότι είχε ένα προαίσθημα γιατί δεν αντέδρασε. Ήταν σαν να το περίμενε’, απαντά στην ερώτηση του HELLO η Μαρία Τσουρή σχετικά με το πώς αντέδρασε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος στην είδηση ότι είναι έγκυος.

Το ζευγάρι κλείνει δύο χρόνια σχέσης, και εδώ και 8 μήνες, έχει ακόμη έναν φοβερά σημαντικό λόγο να νιώθει ευτυχισμένο, μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

«Σίγουρα ο ερχομός του Κωνσταντίνου άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Βλέπεις τα πάντα πολύ διαφορετικά. Τώρα καταλαβαίνεις όλα όσα σου έλεγαν οι γονείς σου, όταν ήσουν μικρός. Από τη στιγμή που έρχεται το παιδί στη ζωή σου και το παίρνεις αγκαλιά, έχεις άλλες ευθύνες.

Προτεραιότητά σου πλέον είναι ένα μικρό ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς εσένα. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, τα θέλω σου, οι ανάγκες σου», τονίζει με τη σειρά του ο μπασκετμπολίστας.

Οι δυο τους, είτε πιο άμεσα είτε στο εγγύς μέλλον, θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Ο Παναγιώτης, μάλιστα, δηλώνει ότι δεν κρατιέται. «Αν δεν είχαμε τόση πολλή δουλειά, μπορεί να ήταν και ήδη έγκυος», δηλώνει για την ακρίβεια, ενώ η πολίστρια είναι κάπως πιο συγκρατημένη.

«Ενώ αρχικά έλεγα ότι θέλω να τα κάνω όλα μαζί, από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή μας ο Κωνσταντίνος δεν θέλω να στερηθώ τίποτα από την εξέλιξή του. Όση ώρα είμαστε μαζί, ασχολούμαστε συνεχώς μαζί του. Θέλω να πάμε διακοπές μαζί του, να περάσουμε όμορφες στιγμές οι τρεις μας και μετά να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένειά μας», δηλώνει η Μαρία Τσουρή.


Πηγή: HELLO

Όλη η επικαιρότητα