Super league

Ο Ηρακλής έπεσε μέχρι να πληρώσει…

Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη προθεσμία παρήλθε, η ΠΑΕ Ηρακλής δεν τακτοποίησε τις οφειλές της προς δύο ποδοσφαιριστές και η Super League τού αφαίρεσε, ως όφειλε, τους έξι βαθμούς ρίχνοντάς τον κατηγορία! Πόσα περιθώρια υπάρχουν;

Όσα κατάφεραν αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και ο Σάββας Παντελίδης είναι πολύ πιθανό να πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Super League “σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα“.

Κοινώς ο Γηραιός χάνει έξι βαθμών, φτάνει τους 23, πέφτει προτελευταίος στον πίνακα και υποβιβάζεται προς όφελος του Λεβαδειακού.

Βέβαια έχει μια τελευταία προθεσμία, διότι “σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League“.

contra.gr

Όλη η επικαιρότητα