Categories: Viral

Ο Ισπανός TikToker που μιλά άπταιστα ελληνικά – Όλα ξεκίνησαν στον Πύργο

Share

Ο Ινιάκι Λαμούα μπορεί να είναι από την Ισπανία αλλά λατρεύει την Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα.

Ο 26χρονος Ισπανός είναι ένας από τους πιο διάσημους TikTokers στη χώρα του και μετρά πάνω από 168.000 followers στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Όπως γράφει και ο ίδιος στην περιγραφή «Ισπανός με ελληνική καρδιά» ενώ το όνομά του είναι @greek_vibes.

Πολύ γρήγορα κατέκτησε τις καρδιές και των Ελλήνων χρηστών του TikTok, καθώς οι περισσότεροι followers του είναι από την χώρα μας. Τα βίντεό του είναι όλα στα ελληνικά καθώς μιλάει αλλά και τραγουδάει στη γλώσσα μας.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, οι αγαπημένοι του Έλληνες τραγουδιστές είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό που δεν είναι άλλο από το πιτόγυρο. Ακόμη, δήλωσε ότι θα ήθελε να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα.

@greek_vibes #ντουέτο με @stef_greece ♬ everything i wanted – Billie Eilish

Ξεκίνησε να ακούσει ελληνικά τραγούδια από τα 14 του, αγόρασε βιβλία ενώ έκανε φίλους από την Ελλάδα και έμαθε ακόμη περισσότερα. Μάλιστα, έρχεται συχνά διακοπές το καλοκαίρι.

Ο ίδιος μίλησε στο BOVARY για το TikTok και τα ελληνικά που τόσο λατρεύει…

@greek_vibes Από ποιο μέρος της Ελλάδας είστε παιδιά; 🇬🇷 Πείτε μου στα σχόλια 🙌🏼 #greektiktok #tiktokgreece ♬ Rasputin – Efi Thodi

«Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά στα 14 μου, όταν βρέθηκα πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα φεστιβάλ κινηματογράφου για παιδιά και νέους στον Πύργο Ηλείας. Μου άρεσε τόσο πολύ που ξεκίνησα να μαθαίνω μόνος μου.

@greek_vibes #ντουέτο με @katerinalioliou νομιζα πως θα έλεγε “δεν ξαναπάω σπίτι” 😂 #greektiktok #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Katerina Lioliou

Ξεκίνησα να μαθαίνω από τραγούδια ελληνικά, μεταφράζοντάς τα. Αργότερα αγόρασα ένα βιβλίο για να μάθω γραμματική. Έκανα ταξίδια και φίλους στην Ελλάδα. Τους είπα μάλιστα να μου μιλάνε μόνο στα ελληνικά για να μάθω.

Ερωτεύτηκα από μικρός την Ελλάδα. Μια μέρα, είδα το συρτάκι στην τηλεόραση και ξεκίνησα να χορεύω μόνος μου. Αγαπώ τον πολιτισμό, την φιλοξενία, δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη. Όλοι με βοήθησαν, με κάλεσαν σπίτι τους να φάω. Έμαθα, έτσι, ότι η φιλοξενία είναι πολύ σημαντική στην Ελλάδα.

@greek_vibes Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο πρώτο μου βίντεο! Με λένε Ινιάκι και είμαι Ισπανός 🙂 #greek #greece #ellada #ellinikatiktok #greektiktok #ελλας #ελλαδα ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Vibes

Έχω επισκεφθεί την Αθήνα, την παραλία Βοϊδοκοιλιά, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Κέρκυρα, την Πάτρα και τον Πύργο. Το επόμενο ταξίδι που θέλω να κάνω είναι στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό το καλοκαίρι θα έρθω σίγουρα και θέλω να κάτσω αρκετό καιρό για να το απολαύσω. Θέλω να μιλήσω και για δουλειά και συνεργασίες στην Ελλάδα.

@greek_vibes Δεν είχαμε τούρτα χαχαχα 😂 Τραγούδι ελληνικό-ισπανικό 🇬🇷🇪🇸 #greektiktok #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Vibes

Στο TikTok ξεκίνησα πριν έναν χρόνο και ανέβασα το πρώτο βίντεο πιστεύοντας ότι δεν θα το δει κανείς. Και έγινε viral μέσα σε 3 ημέρες. Έλεγα πώς με λένε, από που είμαι και ότι μαθαίνω ελληνικά μόνος μου. Ξεκίνησα να έχω followers στο προφίλ μου. Μιλάω από τότε κάθε μέρα ελληνικά με τον κόσμο και χαίρομαι πολύ.

Είμαι χαρούμενος που με διορθώνει ο κόσμος όταν κάνω κάποιο λάθος. Με βοηθάνε πολύ με σχόλια και μηνύματα. Θέλω να ζήσω στην Ελλάδα και νομίζω πώς τώρα ήρθε η ώρα. Είμαι δημοσιογράφος και θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση ενώ μου αρέσει και η υποκριτική».

@greek_vibes #dúo con @genc_1995 Φερτε μου πιτόγυρο στην Ισπανία σας παρακαλώ 🙏🏼😍 #greektiktok #tiktokgreece ♬ Dominicana Latina – SNIK & SALVA

Πηγή: bovary.gr