Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, Θεόδωρος Δανίκας υποψήφιος με την Ήλιδα Νέα Εποχή του Γιάννη Λυμπέρη

Ακούστε το άρθρο

Με το συνδυασμό Ήλιδα Νέα Εποχή του Γιάννη Λυμπέρη, θα είναι υποψήφιος ο Αμαλιαδίτης ηθοποιός – σκηνοθέτης, Θεόδωρος Δανίκας.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του: 

Είναι γεγονός και κοινά αποδεκτό ότι Δήμος μας, τα τελευταία χρόνια, έχει απωλέσει την ανταγωνιστικότητα που τον χαρακτήριζε παλιότερα, χάνοντας αναπτυξιακές ευκαιρίες και το τρένο της ανάπτυξης, ενώ διαθέτει εξαιρετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Είναι βαθειά μου πεποίθηση ότι οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που και μπορούν και πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, παίρνοντας πρωτοβουλίες και συμμετέχοντας ενεργά στα «κοινά» ώστε να συνδιαμορφώσουν το μέλλον τους αλλά και για να ανανεωθεί ουσιαστικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ως νέος άνθρωπος και ενεργός πολίτης νιώθω την ανάγκη να ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα και να γίνω μέρος αυτού του οράματός για έναν Δήμο, ανθρώπινο, παραγωγικό, φιλόξενο, σημείο αναφοράς στη Δυτική Ελλάδα, όπου ο πολιτισμός, οι τέχνες και ο τουρισμός θα αποτελέσουν τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της ανάπτυξης.

Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές είναι μια μοναδική ευκαιρία να ηγηθεί ξανά τον Δήμο μας μια δοκιμασμένη, δυναμική και αποτελεσματική Δημοτική αρχή, αφήνοντας πίσω ότι μας κράτησε στάσιμους.

Συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον έντιμο μα και εξαιρετικά σημαντικό αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό του Γιάννη Λυμπέρη .

Ως εκφραστής της νέας γενιάς, συμμετέχω, σε αυτόν τον αγώνα με αστείρευτη διάθεση για δουλειά, και νέες ιδέες, κοιτώντας κατάματα το αύριο. Σκοπός μου είναι να συμβάλω στην νέα προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, να δώσουμε ελπίδα και όραμα στους νέους ανθρώπους που φεύγουν από την πόλη μας, να διεκδικήσουμε, να αξιοποιήσουμε και να υλοποιήσουμε σημαντικές παρεμβάσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο που θα καταστήσουν τον Δήμο Ήλιδας πρωτοπόρο, ξανά!

Θεόδωρος Δανίκας

Ηθοποιός-Σκηνοθέτης

Όλη η επικαιρότητα