Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Ο Κ. Μητσοτάκης από την Πάτρα: «Στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή»

Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση , είπε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Είμαστε με όλους τους Έλληνες είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές, είπε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας ότι αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν.

Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια , δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής», είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η ΝΔ.

«Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές… δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Παπαδημάτο που στηρίζει στις εκλογές της 26ης Μαΐου το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και για τους οποίους όπως είπε είναι σίγουρος πως θα είναι οι νικητές στις επερχόμενες εκλογές.

Όλη η επικαιρότητα