Γυναίκα

Ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις το σίδερο των μαλλιών σου

screenshot_61.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αν βρεις κάποια να σου πει ότι καθαρίζει κάθε τόσο το σίδερο των μαλλιών της και βασικά ότι το καταφέρνει εξαιρετικά, τότε μάλλον σου λέει ψέματα.

Όχι γιατί δεν γίνεται με τίποτα, στον αιώνα τον άπαντα να καθαριστεί, αλλά γιατί ποτέ κανείς δεν βρέθηκε να μας πει υπεύθυνα, βρε αδερφέ, πώς θα καταφέρουμε αυτό τον άθλο και μάλιστα χωρίς να προκαλέσουμε οποιαδήποτε βλάβη στο gadget μας.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα. Γιατί στο εξής, εφόσον διαβάζεις αυτό το άρθρο, ξέρεις κι εσύ τον πλέον εύκολο τρόπο για να κάνεις να αστράφτει το σίδερο των μαλλιών σου.

Τι χρειάζεσαι

Βαμβακένιες μπάλες, οινόπνευμα κι ένα ζεστό και υγρό πανί

Πώς το καθαρίζεις

Όταν το σίδερο θα είναι κρύο και εκτός πρίζας (εννοείται), πάρε μερικές βαμβακένιες μπάλες βρεγμένες με οινόπνευμα και καθάρισε απαλά τις πλάκες του σιδέρου. Όταν τελειώσεις και με τις δύο πλάκες, πέρασε όλο το σίδερο με το πανί.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα μαλλιών δε λένε να ξεκολλήσουν

Πάρε μια καθαρή οδοντόβουρτσα και τρίψε καλά τις περιοχές που έχουν το περισσότερο πρόβλημα, όπως το διάστημα ανάμεσα στην πλάκα του σίδερου και το πλαστικό κάλυμμα.

Για να μην φτάσεις, ωστόσο, στο σημείο που δεν θα καθαρίζεται με τίποτα και το καταστήσεις άχρηστο, φρόντιζε να καθαρίζεις το σίδερό σου μία φορά την εβδομάδα (αν όχι μετά από κάθε φορά που ισιώνεις τα μαλλιά σου).

Όλη η επικαιρότητα