Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έριξε ζωντανό τον θείο του σε 120 πεινασμένα σκυλιά!

4cc8f6f081793a3d48d1752743378b83.jpg

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν σκότωσε τον θείο του.

Και αυτό γιατί ο αδίστακτος Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε 120 άγρια σκυλιά να φάνε τον θείο του ζωντανό!

Οι λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail και οι οποίες σύμφωνα με το δημοσίευμα προέρχονται από την Κίνα, προκαλούν αποτροπιασμό: Ο 67χρονος Jang Song-Thaek αναγκάστηκε να βγάλει όλα του τα ρούχα και στη συνέχεια ωθήθηκε σε ένα κλουβί με άγρια σκυλιά τα οποία είχαν μείνει νηστικά για τρεις ημέρες. Μαζί με τον θείο, στο κλουβί της φρίκης μπήκαν άλλοι πέντε συνεργάτες του που επίσης κατηγορήθηκαν για προδοσία. Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Wen Wei Po, τα σκυλιά χρειάστηκαν λιγότερο από μία ώρα για να φάνε τους έξι άντρες.

Ο τρόπος που εκτελέστηκε ο θείος του βορειοκορεάτη ηγέτη δείχνει το απόλυτο μίσος από τον ανιψιό του, καθώς όλοι οι υπόλοιποι εκτελεσθέντες του καθεστώτος κατά το παρελθόν είχαν διαφορετική μοίρα: τους εκτελούσαν δια πυροβολισμού.

Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια που δείχνει και την απόλυτη παράνοια του Ουν; Ο ίδιος ήταν μπροστά σε όλη τη διαδικασία και ανάγκασε και άλλους 300 αξιωματικούς του να παρακολουθούν ώστε να ξέρουν τι τους περιμένει αν δείξουν ασέβεια προς εκείνον.

Όλη η επικαιρότητα