Ηλεία

Ο κλέψας του κλέψαντος στο Δήμο Πηνειού σε ρεύμα και νερό!

Τζάμπα ρεύμα και νερό εξασφαλίζουν κάποιοι πολίτες του Δήμου Πηνειού σε βάρος βέβαια όχι μόνο του δήμου αλλά και των συμπολιτών τους που σέβονται νόμους και κανόνες.

Παράνομες συνδέσεις με κολώνες φωτισμού του δήμου, υδροδοτήσεις χωρίς υδρόμετρα και το χάος καλά κρατεί για τον δήμο που βλέπει ότι δεν έχει έσοδα από την ΔΕΗ με αποτέλεσμα να κλονίζεται ο προϋπολογισμός του δήμου.

Ειδικότερα ο δήμαρχος παρουσία των συνεργατών του αντιδημάρχων Βασίλη Κασσιανού, Δημήτρη Δήμου, Γιώργου Αναστασόπουλου, Παναγιώτη Θανόπουλου, Διονύση Γεωργόπουλου και του εντεταλμένου συμβούλου Νίκου Μαφρέδα, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έχει βρεθεί από ελέγχους που κάνουν ο αντιδήμαρχος, ο εντεταλμένος σύμβουλος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες  ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ρευματοκλοπή. Εχουν βρεθεί τόσες παράνομες συνδέσεις που και εμείς έχουμε πάθει πλάκα. Φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις κάνουμε διακοπή. Κάνω έκκληση στους συνδημότες μας να μην μπούνε ξανά σε αυτή την διαδικασία.  Αυτή τη στιγμή τα έσοδα από την ΔΕΗ είναι κατακόκκινα. Αποτέλεσμα είναι να «κοκκινίζει» ο προϋπολογισμός. Αν συνεχιστεί αυτή η παράνομη τακτική είναι αναπόφευκτη η μεγάλη αύξηση των τελών. Παρακαλούμε λοιπόν όλους τους συνδημότες μας να μπούνε στην διαδικασία του νόμου».

Χωρίς υδρόμετρα

Ο κ. Καστρινός αναφέρθηκε και σε ένα άλλο θέμα αυτό της «νεροκλοπής»:

«Όσον αφορά την ύδρευση, έχουν παρουσιαστεί κατοικίες που δεν έχουν υδρόμετρο. Έχουν εμφανισθεί περιπτώσεις με μια παροχή και υπάρχουν 4-5 διαμερίσματα. Έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει ένας δήμος.

Παράκληση λοιπόν να σεβασθούν όλοι τον νόμο. Είναι άδικο να πληρώνουν οι συνειδητοί πολίτες για πράγματα που δεν ευθύνονται», τόνισε ο δήμαρχος.

Τάξη στην στάθμευση

Ο κ. Καστρινός και οι συνεργάτες του επιθυμούν να μπει μια τάξη στη Γαστούνη την μέρα της λαϊκής αγοράς. Έτσι ο κ. Καστρινός είπε: «Τέλος  για το θέμα της στάθμευσης των οχημάτων κατά την ημέρα διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς. Θα γίνουν κάποιες διορθώσεις και διαφοροποιήσεις. Θα υπάρχει η στάθμευση σε μονά ζυγά,  επίσης στον δρόμο από Καβάσιλα προς Πύργο να υπάρχει στάθμευση μόνο στη δεξιά πλευρά για να μπορεί να αποσυμφορείται η κίνηση».

Όλη η επικαιρότητα