Μουσική

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Αρχαία Ολυμπία – Κερδίστε 2 εισιτήρια!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, συνεχίζει την εντυπωσιακή και sold out περιοδεία του «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker - Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, μας δίνει ραντεβού την Παρασκευή 19 Αυγούστου, στο θέατρο Φλόκα, στην Αρχαία Ολυμπία, για μια συναρπαστική συναυλία γεμάτη κέφι.
Ακούστε το άρθρο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, συνεχίζει την εντυπωσιακή και sold out περιοδεία του «Eleftheros Tour», με την υποστήριξη του Johnnie Walker.

Το «Eleftheros Tour», μία μεγάλη παραγωγή εξαιρετικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών, γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων σε κάθε σταθμό. Από το ξεκίνημά της, τον Ιούνιο, έως και σήμερα, πολλές δεκάδες χιλιάδες θεατές έχουν ζήσει μοναδικές μουσικές στιγμές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι συναρπαστικές συναυλίες συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον πιο επιτυχημένο λαϊκό καλλιτέχνη της γενιάς του, να γεμίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας με τις nο1 επιτυχίες του, τις εξαιρετικές ερμηνείες του, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Παρασκευή 19 Αυγούστου ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία!

Ώρα Έναρξης : 21:00

Συμμετέχουν οι Kings!

Το Patrisnews σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε σε αυτή τη μοναδική συναυλία, κληρώνοντας δύο εισιτήρια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει, στο instagram μας, ακολουθώντας τις οδηγίες.

LIKE στην δημοσίευση
TAG δύο φίλους (όχι δημόσια πρόσωπα) στα σχόλια
FOLLOW @patrisnews_real

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022.

Ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας

Προσοχή: Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να έχετε ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα

Καλή επιτυχία!

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr & σε επιλεγμένα τοπικά καταστήματα.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας συμπαραστάτη το Johnnie Walker, το κορυφαίο σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο, μας χαρίζει το πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Η live μουσική επέστρεψε δυναμικά και το Johnnie Walker με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μας προσκαλούν να την απολαύσουμε μαζί, στο «Eleftheros Tour».

Μεγάλος χορηγός: Johnnie Walker

Υποστηρικτής: Sky Express

Χορηγός επικοινωνίας: Μega

Διοργάνωση: Panik Live

Όλη η επικαιρότητα