Lifestyle

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη «Ενώπιος Ενωπίω»

Ακούστε το άρθρο

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» και ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για τη θέση του έρωτα στη ζωή του.

«Νομίζω ότι τα τελευταία είμαι πολύ καλύτερα» είπε απαντώντας στην ερώτηση αν έχει βρει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή, ενώ για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου τόνισε: «Τι να σου πω; Η αίσθηση του να αποφασίσεις πως με έναν άνθρωπο να πορευτείς και όπως λέει ο στίχος της Νικολακοπούλου να πεις όχι σε τόσα μπορεί και να προχωρήσεις μπροστά, τώρα που είμαι σε αυτή την ηλικία που είμαι, δεν με φοβίζει».

«Παλαιότερα με φόβιζε. Μετά το διαζύγιο αισθάνθηκα πως ίσως δεν είμαι εγώ γι’ αυτό» συνέχισε, επισημαίνοντας: «Πρέπει όμως να σου πω τα καλά νέα, για εμένα καλά δηλαδή. Προχωρώντας τα χρόνια αυτά αισθάνομαι σε μια σειρά από πράγματα πιο κοντά στο κέντρο μου. Γι’ αυτό και αισθάνομαι πως αυτό μπορώ να το διοχετεύσω προς τα έξω».

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε ευθέως τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, εκείνος απάντησε όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό ισχύει, αναφερόμενος φυσικά στη σχέση του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη. «Αφού ξέρεις ότι υπάρχει… Είμαι πολύ καλά και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό» απάντησε.

Δείτε το απόσπασμα:

via

Όλη η επικαιρότητα